Μαρίνος Σκανδάμης: Διπλή η θυματοποίηση της Ελένης Χρονοπούλου, δηλώνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Μαρίνος Σκανδάμης: Διπλή η θυματοποίηση της Ελένης Χρονοπούλου, δηλώνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

«Είναι το σύμβολο της γυναίκας που τολμά να καταγγείλει και για αυτό "τεμαχίζεται" ως άνθρωπος», αναφέρει ο Μαρίνος Σκανδάμης

Μαρινος_Σκανδαμης_1__1_
Για διπλή θυματοποίηση της δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου μετά την καταγγελία της σε βάρος του πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, κάνει λόγο σε σκληρή δήλωσή του ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του ΠΑΣΟΚ Μαρίνος Σκανδάμης.

Η δήλωση του κ. Σκανδάμη έχεις ως εξής:

«Η δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που ανέφερε στις αρχές την τρομακτική υπόθεσή της ώστε να ελεγχθεί ποινικά, εμφαίνεται όλο και περισσότερο πως υπόκειται σε μια διπλή θυματοποίηση.

Μια ως θύμα του καταγγελλόμενου βιασμού και μια ως θύμα καταστροφής της προσωπικότητας της από εγκληματικά τρόλς, εγκληματικά μέσα και άθλια κομματικά στελέχη, που είναι βουτηγμένα στον υπόκοσμο της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Πίσω από όλα αυτά συντρέχει και ο πατριαρχικός νεοσυντηρισμός, που ο αισχρός κομματικός λόγος άλλοτε τον συγκαλύπτει και άλλοτε τον αναπαράγεικαι που θέλει και πάλι τη θέση της γυναίκας να ανήκει στην χαμηλότερη κοινωνική τάξη, με τις άλλες τάξεις να έχουν σκοπό να την κρατούν για πάντα εκεί.

Κλείσιμο
Η συντρόφισσα που δεν δημοσιοποίησε το εις βάρος της έγκλημα, αλλά ακολούθησε το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι το σύμβολο της γυναίκας που τολμά να καταγγείλει και για αυτό "τεμαχίζεται" ως άνθρωπος.

Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης ας υψώσει το ανάστημά του για να τελειώνουμε μια και καλή με ό,τι κρατά τη γυναίκα και τη χώρα μας καθηλωμένη».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Μανιάτης» αρχηγός της μαφίας, οι σκληροί μπράβοι και η απάτη των €411.000 στη Σύρο

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ούτε λέξη του Τσίπρα, αν του βγαίνουν τα κουκιά θα επιχειρήσει «πολιτική τερατογένεση»


Άστατος ο καιρός αύριο με ισχυρές μπόρες στα ηπειρωτικά - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης