Αλέξης Γεωργούλης - Συγγενής δεύτερης καταγγέλλουσας: «Θα μιλήσει εκεί που θα χρειαστεί»

Αλέξης Γεωργούλης - Συγγενής δεύτερης καταγγέλλουσας: «Θα μιλήσει εκεί που θα χρειαστεί»

Ποια είναι η δεύτερη καταγγέλλουσα - «Για την ώρα δεν έχει κληθεί από τις βελγικές Αρχές» λέει συγγενής της 

gewrgoulis_mak3
Στενεύει ο κλοιός για τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η δεύτερη γυναίκα, μετά την Ελένη Χρονοπούλου, φέρεται να είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίησή της και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που ετοιμάζεται να καταγγείλει η συγκεκριμένη γυναίκα έλαβε χώρα, ενώ η ίδια εργαζόταν ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κ. Γεωργούλη.

Στενός συγγενής της 30χρονης γυναίκας, από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο Mega. 

Επισημαίνει ότι δεν έχει κληθεί από τις βελγικές Αρχές, όταν ωστόσο της το ζητήσουν, είναι έτοιμη να καταθέσει.

Κλείσιμο
«Δεν μπορώ να πω τίποτα εγώ. Είναι ενήλικη και εφόσον είναι δικό της θέμα, δεν μπορεί να το μάθετε από τρίτους. Πρέπει να σεβαστούμε αυτό που θέλει εκείνη, και αυτήν την στιγμή η ίδια δε θέλει να μιλήσει δημόσια. Θα μιλήσει εκεί που θα χρειαστεί, αν χρειαστεί. Οι αρμόδιες Αρχές θα βγάλουν άκρη. Για την ώρα πάντως δεν έχει κληθεί η ίδια από τις βελγικές Αρχές» είπε ειδικότερα. 

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσεγγίσει ήδη γνωστό δικηγόρο των Αθηνών και είναι έτοιμη να προβεί σε καταγγελία στις ελληνικές εισαγγελικές αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να έχει στη διάθεσή της και ιατρικές γνωματεύσεις, που αναφέρονται σε σωματική κακοποίησή της.

Η γυναίκα είχε στόχο να κάνει την πρακτική της άσκηση δίπλα στον Γεωργούλη, από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020, όταν και εγκατέλειψε κακήν κακώς τη θέση της, φεύγοντας άρον άρον από το Βέλγιο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής της, τη Θεσσαλονίκη, μετά από την οδυνηρή εμπειρία της στις Βρυξέλλες, η συγκεκριμένη γυναίκα προσελήφθη σε παράρτημα πολυεθνικής εταιρείας.

Τα καθήκοντα που είχε αναλάβει ως υφισταμένη του Γεωργούλη ήταν αυτά της προσωπικής φωτογράφου του σε διάφορες εκδηλώσεις, εμφανίσεις του σε ΜΜΕ κ.λπ. Αν προχωρήσει σε καταγγελία, αυτή θα αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση και άσκηση σωματικής βίας.

Πάντως, μαζί με αυτήν, την ίδια περίοδο απεχώρησε αιφνιδίως και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος και είχε συστήσει την προηγούμενη, λόγω προσωπικής γνωριμίας. Ο τέως προϊστάμενος του γραφείου Γεωργούλη, κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά εις βάρος του, καθώς και εργασιακό εκφοβισμό (bullying), πάντα με δράστη τον Έλληνα ευρωβουλευτή και πρώην ηθοποιό.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής για την τραγωδία

Τζίρο εκατομμυρίων είχε η οργάνωση επιπέδου «μαφίας» - Το «αφεντικό» παρείχε... μπράβους στους διεφθαρμένους αστυνομικούς

Υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε… αλλά αν είναι στημένο πριν τις εκλογές;» - Νέο «χτύπημα» από υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης