Μπαλαούρας σε συγκέντρωση Πακιστανών: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει - Δείτε βίντεο

Μπαλαούρας σε συγκέντρωση Πακιστανών: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει - Δείτε βίντεο

Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ως βουλευτής ήταν αυτός που έφτιαξε το νόμο με το εργόσημο

mpalaouras-pakistanoi
Σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία βρέθηκε χθες και μίλησε ο πρώην Βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Μάκης Μπαλαούρας.

«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν».
18 Μαρτίου 2023

Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ως βουλευτής ήταν αυτός που έφτιαξε το νόμο με το εργόσημο, «ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαλαούρας έστρεψε τα βέλη του και κατά της κυβέρνησης: «Όμως, η Νέα Δημοκρατία -εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα- όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα. Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση».

Κλείσιμο
«Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Σας ευχαριστώ. Eίναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες», κατέληξε.

Στο τέλος του βίντεο, το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα και ένα από τα μέλη της κοινότητας αναφωνεί ότι «εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ».

Το βίντεο και τα λεγόμενα του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Πολλοί φίλοι μου υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ιδεολογικές και πολιτικές διάφορες μεταξύ της ΝΔ και του Σύριζα ως προς την Μεταναστευτική Πολιτική. Εδώ ο κ. Μπαλαούρας με ειλικρίνεια λέει την αλήθεια: «εάν κερδίσουμε θα κάνουμε όσα δεν προλάβαμε κλπ».Η επιλογή δική σας», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης. 



Ειδήσεις σήμερα:

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ από τα «τιτιβίσματα» Πολάκη

Ο 36χρονος σκότωσε τον 45χρονο στην Ξάνθη επειδή τον θεώρησε «ρουφιάνο»

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης