Γ. Αλογοσκούφης: «Kαθαρή πολιτική στοχοποίηση»

Γ. Αλογοσκούφης: «Kαθαρή πολιτική στοχοποίηση»

Για «άθλια προσπάθεια κομματικού συμψηφισμού και αποπροσανατολισμού» κάνει λόγο ο Γιώργος Αλογοσκούφης

Γ. Αλογοσκούφης: «Kαθαρή πολιτική στοχοποίηση»

Για «άθλια προσπάθεια κομματικού συμψηφισμού και αποπροσανατολισμού» κάνει λόγο ο Γιώργος Αλογοσκούφης με αφορμή τη συλλογή υπογραφών από το ΠΑΣΟΚ με στόχο την εμπλοκή του στην υπόθεση Siemens.

«Τα όσα αναφέρονται για να δικαιολογήσουν την εμπλοκή του ονόματός μου δεν έχουν καμία βάση. Συνιστούν καθαρή πολιτική στοχοποίηση και δίωξη στα πλαίσια μιας άθλιας προσπάθειας κομματικού συμψηφισμού και αποπροσανατολισμού» αναφλερει σε ανακοίνωσή του ο κ. Αλογοσκούφης.

«Η νομοθεσία είναι σαφής. Ουδεμία πράξη ή παράλειψη μπορεί να μου καταλογιστεί σε σχέση με τον ΟΤΕ, ο οποίος ως ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, διέπεται από τις διατάξεις περί εταιρικής διακυβέρνησης, και δεν υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών», τονίζει.

«Ουδεμία σχετική σύμβαση θα μπορούσα να έχω χειριστεί ή υπογράψει ή διαχειριστεί ή ελέγξει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου. Ουδέποτε υπέγραψα, εκτέλεσα, διαχειρίστηκα ή έλαβα γνώση συμβάσεων του ΟΤΕ, με τη Siemens, καθώς δεν είχα καμία σχετική αρμοδιότητα. Αυτά ισχύουν τόσο για εμένα, όσο και για όλους τους Υπουργούς Οικονομικών μέχρι και σήμερα», υπογραμμίζει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης