«Έχουμε ενδείξεις κλιμάκωσης της πολιτικής βίας»

«Έχουμε ενδείξεις κλιμάκωσης της πολιτικής βίας»

«Κανένα δεν πρέπει να φοβίζει ο νηφάλιος δημοκρατικός ανοικτός κοινοβουλευτικός διάλογος», υπογράμμισε ο κ. Μόσιαλος, καλώντας όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν σ' όλα αυτά τα ζητήματα

«Έχουμε ενδείξεις κλιμάκωσης της πολιτικής βίας»
«Έχουμε ενδείξεις κλιμάκωσης της πολιτικής βίας» επισήμανε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και διέψευσε τις αναφορές ότι ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο είπε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα πολιτικής εκτροπής.

Απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να επιβάλλει μια συγκεκριμένη ατζέντα και πως όλα τα ζητήματα είναι ανοικτά τα οποία πρέπει να συζητηθούν στο πλαίσιο των ανοικτών κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

«Κανένα δεν πρέπει να φοβίζει ο νηφάλιος δημοκρατικός ανοικτός κοινοβουλευτικός διάλογος», υπογράμμισε ο κ. Μόσιαλος, καλώντας όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν σ' όλα αυτά τα ζητήματα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν μη απαραίτητο έναν τέτοιο διάλογο» ανέφερε.  

Ειδικότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι «δεν είναι ακραίο κόμμα, είναι δημοκρατικό, όπως κάθε κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου», απευθύνθηκε όμως, στην ηγεσία του, και όχι σε μεμονωμένα στελέχη, να πάρει ξεκάθαρα θέση για τις πρόσφατες οξείες ανακοινώσεις της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του κόμματος .

Ο κ. Μόσιαλος επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καλή και κακή βία» και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν σαφώς όλα τα φαινόμενα πολιτικής βίας.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης