Στον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου - Το καλωσόρισμα Τσίπρα

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελική Αδαμοπούλου - Το καλωσόρισμα Τσίπρα

Η Αγγελική Αδαμοπούλου εξελέγη με το ΜέΡΑ25 από το οποίο αποχώρησε τον Μάρτιο εν μέσω αιχμών για τη λειτουργία του - Λόγο για πολιτική «κωλοτούμπα» κάνει το ΜεΡΑ25

tsipras_adamopoulou1
Στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντάσσεται από σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτης, Αγγελική Αδαμοπούλου.

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη Παντού» ανέφερε σε ανάρτηση του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας: «Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία!»



Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αδαμοπούλου εξελέγη με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, από το οποίο αποχώρησε τον Μάρτιο εν μέσω αιχμών για τη λειτουργία του.

Η επιστολή Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής για την ένταξη της Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Κλείσιμο
Στην επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα για την ένταξη της Αγγελικής Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Αγγελική Αδαμοπούλου, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Η κ. Αδαμοπούλου, στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής ανέφερε: «Αξιότιμε κύριε Προέδρε, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, σας ενημερώνω ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Λόγο για «κωλοτούμπα» κάνει το ΜεΡΑ25

Σε ανάρτησή του στο Twitter για την προσχώρηση της Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜεΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης ανέφερε: «Όπως είχαμε εξ' αρχής επισημάνει, οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης της κ. Αδαμοπούλου, ήταν η προσωπική της πολιτική "κωλοτούμπα" για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα».


Ειδήσεις σήμερα

«H ζωή μου όλη, πριν βρεθώ στη φυλακή» - Η Σλοβάκα απατεώνισσα μιλάει στο ΘΕΜΑ

Δύο αδερφές μαχαίρωσαν 16χρονη στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης