ΣΥΡΙΖΑ: «Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού»

«Κοντός ψαλμός αλληλούια», σχολιάζει η Κουμουνδούρου για την αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή με θέμα τις υποκλοπές

tsipras_vouli
«Το αίτημα αφορούσε την άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα» επισημαίνει η Κουμουνδούρου αναφορικά με το αίτημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, καταλήγοντας, ωστόσο, πως «η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δέχεται την πρότασή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές. Ωστόσο το αίτημα αφορούσε την άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά αυτή τη συζήτηση για την εβδομάδα μετά τις 22 Αυγούστου, προφανώς για να κερδίσει χρόνο και να προσπαθήσει με τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό να εξουδετερώσει τη "βόμβα".

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι υποχρεώνεται να δεχτεί, υπό την πίεση των αποκαλύψεων και των αντιδράσεων, τη βάσανο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που προσπαθούσε να αποφύγει, αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού.
Κοντός ψαλμός αλληλούια...»

Απάντηση της ΝΔ

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επισημαίνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το άνοιγμα της Βουλής θα έπρεπε να επισπευθεί ακόμη περισσότερο.

Ευτυχώς δεν ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει στις 14 Αυγούστου οπως έγινε επι των ημερών του. Ημερομηνία που η Βουλή ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο που έφερε. Αλλά ευτυχώς τέτοιες εποχές δεν θα ξαναζήσουμε
».



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα και στο σπίτι διοικητή στις Κυκλάδες - Ψάχνουν κύκλωμα κλεμμένων διαβατηρίων

Τριπλάσια η αύξηση θανάτων από κορωνοϊό τον Ιούλιο σε σχέση με πέρσι, δηλώνει ο Καπραβέλος

Καταγγελία στα Χανιά: Ακτινολόγος επιτέθηκε σε γιατρό που ζήτησε να γίνει αξονική σε θύμα τροχαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης