ΣΥΡΙΖΑ: Προσφεύγει στη ΔΗΕ για πλαστογραφημένο έγγραφο - Δεν το παραλάβαμε ποτέ λέει η Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Προσφεύγει στη ΔΗΕ για πλαστογραφημένο έγγραφο - Δεν το παραλάβαμε ποτέ λέει η Βουλή

Στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας

syriza_76
Με προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναφορά στο Twitter απαντά η Κουμουνδούρου στην πλαστογράφηση κοινοβουλευτικού εγγράφου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» σχολίασε στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάνια Καραγιάννη, καθώς το παραποιηθέν έγγραφο έκανε το γύρο των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, μέσω ανώνυμων λογαριασμών.

Επιπλέον, η Κουμουνδούρου ανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν και στην εταιρία Twitter, ενημερώνοντας την αναλυτικά για την πλαστογραφία, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Με βάση την εικόνα του εγγράφου, φαίνεται πως κάποιο από τα κοινοβουλευτικά έγγραφα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αξιοποιήθηκε» ως μήτρα για τα λογότυπα και τον αριθμό πρωτοκόλλου, έχοντας προστεθεί το νέο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της πλαστογραφίας. 

Σημειώνεται πως στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.
Κλείσιμο
Σημειώνεται πως για το εν λόγω θέμα υπήρχε αντίδραση και από τη Βουλή των Ελλήνων. Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων διευκρινίζεται ότι «έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος».



Ειδήσεις σήμερα:

Aλ Ζαουάχρι: Ο Αιγύπτιος γιατρός που έγινε ο Νο1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «αποσταθεροποιούν τον κόσμο» για την ένταση Κίνας - Ταϊβάν

Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: Βαίνουμε προς μια τουριστική περίοδο, καλύτερη και από αυτή του 2019

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης