Παναγιωτόπουλος: Συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ

Παναγιωτόπουλος: Συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ

«Αδιαμφισβήτητος πυλώνας ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας η Ελλάδα» ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο περιθώριο του 26th Annual Economist Government Roundtable

panagiotopoulos_israel
Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδας - Ισραήλ, ενώ εκφράστηκε, επίσης, ικανοποίηση για το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών και της συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας με σημαντικά εξοπλιστικά προγράμματα.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τις συνομιλίες τονίστηκε ότι η τριμερής συνεργασία Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ στον αμυντικό τομέα συμβάλλει στην προώθηση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τη δημιουργία κλίματος ειρήνης και συνεργασίας, καθώς επίσης η σημασία του σχήματος συνεργασίας 3+1 με τις ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ν. Παναγιώτοπουλος τονίζει: «Έχω τη χαρά να συναντώ στο περιθώριο του 26th Annual Economist Government Roundtable τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ».

«H Ελλάδα», προσθέτει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «στο προσκήνιο των εξελίξεων ως αδιαμφισβήτητος πυλώνας ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας».





Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η Γεωργιανή γυναίκα αράχνη που υπνώτιζε και έκλεβε ηλικιωμένους

Έρχονται οι Τούρκοι στη Σκιάθο τον Αύγουστο μετά το τουριστικό άνοιγμα του νησιού

Power Pass - Χρήστος Σταϊκούρας: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα έως τις 15 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης