Ντόρα Μπακογιάννη: Ξανά υποψήφια με σταυρό στα Χανιά - Απέρριψε το Επικρατείας

Ντόρα Μπακογιάννη: Ξανά υποψήφια με σταυρό στα Χανιά - Απέρριψε το Επικρατείας

Η κ. Μπακογιάννη είχε το «ελεύθερο» να επιλέξει τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές, ενώ εσχάτως έχει αναλάβει και ρόλο συνδέσμου μεταξύ της Κ.Ο. της ΝΔ και του Μεγάρου Μαξίμου

5569350
Την απόφασή της να είναι ξανά υποψήφια στον νομό Χανίων με τη ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στο Κέντρο».

Η κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ των προηγούμενων μηνών ότι είχε πρόταση να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όμως υπογράμμισε ότι την απέρριψε, διότι δεν μπορεί να μην είναι αιρετή. «Εγώ εξελέγην σε 3 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Δεν μπορώ να κατέβω διορισμένη, έχω ανάγκη την επαφή. Θα είμαι ξανά υποψήφια στα Χανιά», είπε στην εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η κ. Μπακογιάννη είχε το «ελεύθερο» να επιλέξει τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές, ενώ εσχάτως έχει αναλάβει και ρόλο συνδέσμου μεταξύ της Κ.Ο. της ΝΔ και του Μεγάρου Μαξίμου. Παρά την περιπέτεια της υγείας της, για την οποία η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά και με ευθύτητα, παραμένει πολιτικά ενεργή και με αυτές τις δηλώσεις επιμένει να είναι υποψήφια με σταυρό, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη γίνει κρούση από μέρους της ΝΔ στον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκης να είναι υποψήφιος και αυτός την έχει επί της αρχής αποδεχτεί. Παράλληλα, στα Χανιά υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλοι δύο γαλάζιοι βουλευτές, ο Μανούσο Βολουδάκης και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Αστυνομικός έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε - Προσπαθούσε να εγκαταστήσει ένα κλιματιστικό

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» - Η παραληρηματική ανάρτηση του 37χρονου πριν πάει με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, πότε μηδενίζεται το γραπτό ενός υποψηφίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης