ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε τις μονομερείς και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια

ΥΠΕΞ: Καταδικάζουμε τις μονομερείς και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια

Οι ενέργειες αυτές, απομακρύνουν ακόμα περισσότερο την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών - Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη πραγματοποίησε ο Νίκος Δένδιας

βαρωσια
«Καταδικάζουμε τις μονομερείς και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, οι οποίες αποτελούν μια ακόμα παραβίαση των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας 550 και 789», υπογραμμίζει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

«Δημιουργώντας νέα τετελεσμένα στο έδαφος, οι ενέργειες αυτές, απομακρύνουν ακόμα περισσότερο την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού στην βάση των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Κύπρου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.



Στο επίκεντρο βρέθηκε ο στενός συντονισμός Ελλάδας-Κύπρου σε όλα τα ζητήματα και οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης