ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για χιλιάδες διακοπές παροχής ρεύματος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για χιλιάδες διακοπές παροχής ρεύματος

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ όχι απλά στηρίζουν την αισχροκέρδεια, αλλά κοροϊδεύουν τους πολίτες μέσα στα μούτρα τους»

syriza_kt
«Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ όχι απλά στηρίζουν την αισχροκέρδεια, αλλά κοροϊδεύουν τους πολίτες μέσα στα μούτρα τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εκτιμώντας πως «περισσότεροι από 25.000 μισθωτοί, συνταξιούχοι και νοικοκυριά, βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με διακοπή ρεύματος».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Περισσότεροι από 25.000 μισθωτοί, συνταξιούχοι και νοικοκυριά, βρίσκονται ήδη αντιμέτωποι με διακοπή ρεύματος, αδυνατώντας να πληρώσουν τη ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής Μητσοτάκη που πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και τον μισθό ή την σύνταξή τους. Η απάντηση της ΝΔ στην απελπισία τους είναι χυδαίες προσβολές όπως ότι «μπορούν να πληρώσουν» και πως «το τζάμπα πέθανε», όπως είπε με απύθμενο θράσος ο βουλευτής της Β. Οικονόμου στην ΕΡΤ. Ενώ μόλις χθες η κα Καραμανλή ενημέρωσε τον κόσμο πως «χαλάλι» του κ. Στάσση η έπαυλη 759τ.μ. με πισίνες ολυμπιακών εγκαταστάσεων στη Τζιά.

Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ όχι απλά στηρίζουν την αισχροκέρδεια, αλλά κοροϊδεύουν τους πολίτες μέσα στα μούτρα τους.

Απαιτούμε να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για χιλιάδες διακοπές παροχής ρεύματος. Η κοινωνία απαιτεί μέτρα προστασίας, μέτρα που μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης