ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατεβάζει τον πήχη της αυτοδυναμίας

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατεβάζει τον πήχη της αυτοδυναμίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του ζήτησε τη στήριξη των πολιτών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής από την πρώτη Κυριακή των εκλογών και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για τακτικισμούς

androulakis
Κριτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής, στον πρωθυπουργό αλλά και την κυβέρνηση μετά και την χθεσινή αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ Μαξίμου – Τρικούπη με φόντο τις εκλογές. «Ο πρωθυπουργός κατεβάζει τον πήχη της αυτοδυναμίας, που ο ίδιος είχε προσδιορίσει, υπό το βάρος της αποδοκιμασίας της πολιτικής του από τον ελληνικό λαό», σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό IONIAN TV. Επιπλέον, ζήτησε ισχυρή εντολή από τους πολίτες την πρώτη Κυριακή ώστε να επιβάλει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής το πρόγραμμα του και τα στελέχη του.

Μιλώντας για τις συνεργασίες, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας, ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης εννοεί συνεργασίες αλλά όχι την πρώτη Κυριακή, αυτό σημαίνει ότι κάνει στυγνούς τακτικισμούς. Αυτό πιστεύω. Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει τις δημοσκοπήσεις, δεν του βγαίνουν τα κουκιά και κάνει μια στροφή νομίζοντας ότι θα μας πιέσει. Ακούστε, δεν πιεζόμαστε γιατί το βράδυ των εκλογών θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίζουν και αυτοί που θα έχουν κατεβάσει πλερέζες. Νικητές θα είναι αυτοί που θα έχουν πολλαπλασιάσει το ποσοστό τους».

Αναφερόμενος στην Αυτοοργάνωση που ήδη έχει ξεκινήσει να «τρέχει» με δράσεις και πρωτοβουλίες το Κίνημα Αλλαγής, στελέχη του κόμματος αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως στόχος είναι να ξανά δεθεί το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνική του βάση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η δύναμη του ΠΑΣΟΚ ήταν η κοινωνία. Εμείς δεν είμαστε ένα κόμμα κλειστών τειχών, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το κόμμα, που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, μπορεί να αναγεννηθεί. Και εκεί που πριν κάποια χρόνια συμβόλιζε την πτώση της σοσιαλδημοκρατίας, το «pasokofication» που έλεγαν κάποιοι, θα αγωνιστώ να γίνουμε το μήνυμα της αναγέννησης των ιδεών μας».

Μιλώντας για την ενεργειακή κρίση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική αναφορά στην δέσμη μέτρων του Κινήματος για την άμβλυνση των προβλημάτων που συσσώρευσε η ενεργειακή κρίση στους αγρότες. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε την κατάργηση του ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο για το 2022 και την επιδότηση της αγοράς λιπασμάτων. «Ο κ.Μητσοτάκης είχε δυνατότητες να ασκήσει άλλες πολιτικές, αλλά επιλέγει πολιτικές για τους λίγους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: 21 «κατηγορώ» για τoν γυναικολόγο με τα... μακριά δάχτυλα - Πώς κακοποιούσε τις ασθενείς του

Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου ήταν πρωτοσέλιδο

«Παμφάγο τέρας» γράφει για την Πισπιρίγκου η παιδοψυχολόγος που ανέλυσε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης