Γεωργιάδης: Είπε μια ανοησία ο Δούκας – Αυστηρός ο Μητσοτάκης σε θέματα αξιακού κώδικα

Γεωργιάδης: Είπε μια ανοησία ο Δούκας – Αυστηρός ο Μητσοτάκης σε θέματα αξιακού κώδικα

Για την άθλια φράση του Παύλου Πολάκη για το «τσίγκινο σωβρακάκι», ο υπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «το παίζει» κόμμα των ομοφυλοφίλων και δεν είπε κουβέντα «για το πιο ομοφοβικό σχπόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους»

kokkina_daneia-georgiadis
Ανοησία χαρακτήρισε τις κυνικές δηλώσεις του Πέτρου Δούκα για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι πρωτίστως αδικεί τον ίδιο και την κυβέρνηση της οποίας υπήρξε μέλος.

Για την αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού που του κόστισε τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κρίθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος όταν κάτι ξεφεύγει από τον αξιακό κώδικα της ΝΔ είναι ιδιαίτερα αυστηρός ακόμη και αν πρόκειται για έναν προσωπικό φίλο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqhyw9hwqch-se)

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιδρούσε εκείνος εάν άκουγε τις δηλώσεις του κ. Δούκα, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι θα απαντούσε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται και πως οι αποζημιώσεις δεν δόθηκαν με σακούλες, αλλά με ΑΦΜ και έλεγχο, ενώ μετά υπήρξαν και χρήματα που επεστράφησαν.

Όταν είσαι νέος λες και πολλές υπερβολές

Κληθείς να σχολιάσει επικριτικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το 2007 ως πολιτευόμενος με το ΛΑΟΣ για την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «όταν κάποιο νέο παιδί -όπως εγώ ήμουν τότε, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές» και πρόσθεσε πώς να αναπαράγονται δηλώσεις του από εκείνη την περίοδο για χιλιοστή φορά, «είναι λίγο ντεμοντέ» και «ξαναζεσταμένη σούπα».

Κλείσιμο
Απέρριψε τους παραλληλισμούς των αποζημιώσεων του 2007 με τις 2.000 ευρώ της Αττικής Οδού, λέγοντας ότι αποτελούν αποζημίωση από μια ιδιωτική εταιρία, με ιδιωτικό χρήμα, σε ιδιώτες και η σύγκριση είναι ατυχέστατη.

Για τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά τόνισε ότι θα είναι εξαιρετικός στα νέα του καθήκοντα τα οποία αναλαμβάνει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή με μπλόκα στους δρόμους.

Το παίζουν κόμμα του gay pride και δεν είπαν τίποτα για τα τσίγκινα σωβρακάκια

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Γεωργιάδης για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην άθλια φράση του Παύλου Πολάκη για το «τσίγκινο σωβρακάκι». Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «το παίζει» κόμμα των ομοφυλοφίλων και δεν είπε ένας κουβέντα «για το πιο ομοφοβικό σχπόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους».

«Υπήρχε ποτέ περίπτωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής, να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα; Το πιστεύετε; Θα είχε φύγει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα το ίδιο δευτερόλεπτο, γιατί η χυδαιότητα, η ύβρις, η αμετροέπεια, η ομοφοβία, δεν μπορούν αν έχουν καμιά σχέση με τη ΝΔ».

«Μας το παίζουν κόμμα του gay pride και των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και για το τσίγκινο σωβρακάκι δεν είπε ένας κουβέντα, που είναι το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε. Υποκριτές και φαρισαίοι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Aπό «τρίτο πρόσωπο» βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης