Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014

Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014

«Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του», διαμηνύει το κυβερνών κόμμα

nd_kodonis
«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014. Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις ανακοινώσεις Πλεύρη.

«Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lock down; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι’ αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα. Αντιθέτως δια του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια», υποστηρίζει ακόμη το κυβερνών κόμμα.

«Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Η κυβέρνηση αναζητά φανταστικούς εχθρούς

«Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω» απαντά, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωση της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «ανακοίνωση πανικού» εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη. Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού.

Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο. Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό...».




Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρα 2 εκατ. ευρώ ζητούν οι απαγωγείς του Κυπαρίσση - Έστειλαν φωτογραφίες του στον αδελφό του

Έως τις 12:00, χωρίς μουσική και με καθήμενους η εστίαση - Μέχρι τις 2:00 το ρεβεγιόν

Εφιαλτική πρόβλεψη Σαρηγιάννη με αύξηση των κρουσμάτων και 800 διασωληνωμένους 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης