Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και συνυποψηφίους στον Νίκο Ανδρουλάκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και συνυποψηφίους στον Νίκο Ανδρουλάκη

Πρώτος από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον νικητή των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής - Σιωπή  από τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι στιγμής

androulakis-mitsotakis-papandreou-loverdos-main
Συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό και από τους αντιπάλους του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά από τον θρίαμβό του. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, «ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με το Νίκο Ανδρουλάκη. Τον συνεχάρη για την νίκη του και του είπε να έχουν συνάντηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό».

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε σπεύσει να αναγνωρίσει την ήττα του: Από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, όπου μετέβη μετά από την δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων, τηλεφώνησε στο νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και τον συνεχάρη. Όπως ανακοίνωσε η πλευρά Ανδρουλάκη,  «ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό».

Μετά από τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικοινώνησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε στον β΄γύρο τον νικητή των εκλογών. Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «όλοι μας θα εργαστούμε για ένα μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ». 

«Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή δύναμη», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία κατά την οποία η λαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη προοδευτική πρόταση απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επιτακτική και συνάμα ενθουσιώδης.

Κλείσιμο
Οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες μίλησαν, η φωνή τους είναι ισχυρή και η εντολή τους ξεκάθαρη: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη. Η ευθύνη μας είναι πρωτίστως απέναντι στις προσδοκίες τους», κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.

Ο Παύλος Χρηστίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα βιασμού από τέσσερα άτομα κατήγγειλε μια 22χρονη στη Νίκαια

Μια τουρκική πόλη σε... μόνιμη «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Ξεπέρασαν τους 140.000 οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ έως τις 2:30 το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης