ΚΙΝΑΛ: Το ντιμπέιτ θα γίνει με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά, Παύλο Τσίμα και Τάσο Παππά

ΚΙΝΑΛ: Το ντιμπέιτ θα γίνει με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά, Παύλο Τσίμα και Τάσο Παππά

Στην ΕΡΤ1 στις 29 Νοεμβρίου, στις 22:00 - Συντονίστρια θα ειναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, Αντριάνα Παρασκευόπουλου

kinal_debate
«Κλείδωσε» η συμμετοχή των τριών δημοσιογράφων Γιώργου Κουβαρά, Παύλου Τσίμα και Τάσου Παππά για το debate του Κινήματος Αλλαγής στην ΕΡΤ1.

Συντονίστρια θα ειναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, Αντριάνα Παρασκευόπουλου.

Σήμερα συνεδρίασαν ξανά οι εκπρόσωποι των πέντε μαζί με τη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς είχαν εκφραστεί κάποιες ενστάσεις από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλακη, που ήθελαν εκπροσώπους και από τα έξι εθνικά κανάλια.

Όμως, τελικά, έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ.

Από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζεται πως, «για λόγους μεγαλύτερης προβολής, πλουραλισμού αλλά και συνέπειας με την επιτυχημένη διαδικασία του 2017, προτείναμε τη συμμετοχή όλων των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας, όπως άλλωστε συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων κατά την πρώτη συνάντησή τους. Η ΕΡΤ, με ευθύνη της και για λόγους που η ίδια έκρινε, πρότεινε μια άλλη διαδικασία σχετικά με τη δημοσιογραφική σύνθεση του debate. Προτεραιότητά μας αποτελεί η διεξαγωγή του debate. Άλλωστε, αυτό είχαμε ζητήσει, από την πρώτη στιγμή, από το αρμόδιο όργανο του Κινήματός μας. Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι θα είμαστε και πάλι παρόντες και θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας για την επόμενη μέρα της παράταξης και της χώρας».

Σημειώνεται, πως η διοίκηση του ραδιομεγάρου, είχε ζητήσει από τους εκπροσώπους να αιτηθούν από τα εθνικά κανάλια. Όμως τελικά, βρέθηκε κοινός τόπος, αφού όλοι ξεκαθαρίζουν ότι ειναι απαραίτητο να γίνει η τηλεμαχία ενόψει των εσωκομματικών του Δεκεμβρίου. Αύριο οι πέντε εκπρόσωποι των υποψηφίων θα συζητήσουν τις θεματικές που θα αναπτύξουν οι υποψήφιοι.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι το debate θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στις 22:00 το βράδυ στην ΕΡΤ με τη συμμετοχή των Νίκου Ανδρουλακη, Ανδρέα Λοβέρδου, Παύλου Γερουλάνου, Χάρη Καστανίδη και Παύλου Χρηστίδη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Άμπερ Τζιλ απαντάει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι η δεύτερη ερωμένη του ποδοσφαιριστή, Τζακ Γκρίλις

Σάλος με το βίντεο πρώην παίκτη του NFL που χτυπάει βίαια τη σύντροφό του μπροστά στο μωρό τους

Μίνι lockdown για ανεμβολίαστους στην Τσεχία, στο μοντέλο Αυστρίας και Γερμανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης