Εκ παραδρομής η κλήση στον Πολάκη για ανωμοτί κατάθεση - Καμία δικογραφία δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή

Εκ παραδρομής η κλήση στον Πολάκη για ανωμοτί κατάθεση - Καμία δικογραφία δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή

Ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη για την επικοινωνία που είχε με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

polakis
Την έντονη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε η κίνηση των δικαστικών αρχών να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον Παύλο Πολάκη, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη εις βάρος του.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έστειλε αναφορά προς τον εισαγγελέα του Αρείου Παγου και προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ενημερωθεί για το εάν έχει έχει διαβιβασθεί στην Βουλή σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Τασούλας την ενημέρωσε πως σχετική δικογραφία δεν εχει διαβιβαστεί στη Βουλή και πως σε επικοινωνία του με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου του γνωστοποιήθηκε ότι η κλήση προς τον κ. Πολάκη ήταν προφανώς εκ παραδρομής και ότι ήδη έχει ανακληθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε στο Facebook ότι τον καλούν σε ανωμοτί κατάθεση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση». 

Όπως αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καλείται στο κτίριο της Ασφαλείας Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα «Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος», ενώ  αναρωτιέται «ποιος είναι αυτός ο Εισαγγελέας που τον καλεί και ποιοι είναι αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοί τους και οι προϊστάμενοί τους που καλούν βουλευτή στο τμήμα χωρίς να υπάρχει άρση ασυλίας».



Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης