ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Πολάκη, «καρφώνει» Κούλογλου και ο Παπαδημούλης - «Όχι αυτογκόλ»!

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Πολάκη, «καρφώνει» Κούλογλου και ο Παπαδημούλης - «Όχι αυτογκόλ»!

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τουϊτάρισε υπέρ Τσίπρα - Για «ισοπαλία μετά από ανιαρό αγώνα» μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη  και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ είχε μιλήσει ο Κούλογλου

polakis-kouloglou-papadimoulis
Φούντωσε εσωκομματική «κόντρα» στον ΣΥΡΙΖΑ , μετά από την παρέμβαση Κούλογλου, που προκάλεσε αρχικά την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη: ο ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «ισοπαλία στη ΔΕΘ» μεταξύ Μητσοτάκη - Τσίπρα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση , αρχικά από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έχει αντιπαρατεθεί με τον Κούλογλου και με αφορμή τον εμβολιασμό του. «Αν είδες ισοπαλία, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά», τουιτάρισε ο κ. Πολάκης. 

Στη συνέχεια, ο εκ των αντιπροέδρων του ευρωκοινοβουλίου  Δημήτρης Παπαδημούλης , έκανε ένα τουίτ στο οποίο έκανε λόγο για την ανάγκη αποφυγής «αυτογκόλ» από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξεθείασε την παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ, λέγοντας ότι «παρουσίασε με επιτυχία τους συλλογικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ». 





Ο Στέλιος Κούλογλου έγραψε στο tvxs.gr, πως η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα μετά από τέσσερις ώρες δεν έβγαλε είδηση. «Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

Το άρθρο αυτό ενόχλησε ιδαίτερα τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έγραψε οργισμένος απευθυνόμενος στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «αν εσυ είδες 'ισοπαλία' στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά» και έκλεισε γράφοντας: «Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…..».

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε πως «ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!».


Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κλείσιμο

ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!! Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές...

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, September 20, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Χρειάζονται ακόμη 1.000.000 εμβολιασμοί - Σήμερα οι ανακοινώσεις για την 3η δόση

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 6χρονο που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ - Πέντε συλλήψεις - Δείτε βίντεο

AUKUS: Στο βρόντο οι προσπάθειες κατευνασμού της Γαλλίας από τους «τρεις» - Πού στρέφεται τώρα ο Μακρόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης