Στην Αθήνα αύριο οι Ντράγκι, Μακρόν και Σάντσεθ

Στην Αθήνα αύριο οι Ντράγκι, Μακρόν και Σάντσεθ

Οι τρεις ηγέτες θα συμμετάσχουν  στη Σύνοδο Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMED 9), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Μαζί τους και οι πρωθυπουργοί Κροατίας, Κύπρου, Μάλτας, Σλοβενίας, καθώς και πρόεδρος της Κομισιόν

macron
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής των κρατών-μελών του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMED 9), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς.

Στις 14:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργο της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις 15:30 θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις στην Μεσόγειο, στην οποία θα συμμετάσχει και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Στις 17:00 θα αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής EUMED 9, στην οποία θα λάβουν μέρος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα, ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα και ο Υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Αουγκούστο Σάντος Σίλβα.

Στις 19:40 οι ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενώ στις 20:30 θα παρακαθήσουν σε δείπνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη δηλώνει η Ιωάννα από την στήριξη του κόσμου - «Πρόσεχέ με», έλεγε στον δικηγόρο της

Μοντέλο με κοκαΐνη: Από το ριάλιτι της αγάπης στο κελί του Κορυδαλλού, ένας... έρωτας δρόμος

Καιρός: Μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές στη χώρα, κάτω από δέκα βαθμούς στα βορειοδυτικά το πρωί - 37άρια το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης