Ραγκούσης: Συνειδητός συκοφάντης ο Κεγκέρογλου

Ραγκούσης: Συνειδητός συκοφάντης ο Κεγκέρογλου

Ο Γιάννης Ραγκούσης τονίζει ότι «η εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού βουλευτή του ΚινΑλ»

keker
Για «συνειδητές συκοφαντίες» κατηγορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης τον γραμματέα της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου, για τις χθεσινές αναφορές του για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης τονίζει ότι «η εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού βουλευτή του ΚινΑλ. Στην πραγματικότητα λοιπόν, τον κ. Παπανδρέου διασύρει ο κ. Κεγκέρογλου κι επομένως αυτός οφείλει να του απαντήσει».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «οι εκάστοτε γραμματείς του κόμματος – όπως τον ανάγκασε να παραδεχτεί εχθές η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – δεν είχαν καμία ευθύνη ή γνώση για τη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός πως ούτε καν ως μάρτυρες δεν κληθήκαμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στην υπόθεση της δίωξης των αρμοδίων για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας».

«Και αυτές τις αλήθειες τις γνωρίζει πολύ καλά ο συνειδητός συκοφάντης κ. Κεγκέρογλου», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Απεργία: Διαμαρτυρίες επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά - «Μας είπαν θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια»

Τρία εμβόλια ανοιχτά για τους 18-24 - Κανονικά η προσέλευση για AstraZeneca

Συνάντηση Μπάιντεν – Πούτιν: Τετ-α-τετ μετά από έξι μήνες έντασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης