Δημοσκόπηση Interview: Στο 95% το ποσοστό ικανοποίησης από τη διαδικασία εμβολιασμού

Δημοσκόπηση Interview: Στο 95% το ποσοστό ικανοποίησης από τη διαδικασία εμβολιασμού

Μπροστά η ΝΔ με 15,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ - O Βασίλης Κικίλιας πρώτος στην αξιολόγηση των υπουργών - Το 70% δηλώνει ότι δεν είχε παρενέργειες

paravan-ekloges
Σταθερή πρωτιά στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία, με την «ψαλίδα» που τη χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώνεται στο 15,5%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Συγκεκριμένα, η εικόνα της πρόθεσης ψήφου ΝΔ διαμορφώνεται ως εξής ΝΔ 37%, ΣΥΡΙΖΑ 21.5%, ΚΙΝΑΛ 7.1%, ΚΚΕ 5.6%, Ελληνική Λύση 5.1% και ΜέΡΑ25 3.7%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 8.1%, ενώ αναποφάσιστοι είναι περίπου ένας στους δέκα.
vergina-11

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται μπροστά με διαφορά στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, καθώς συγκεντρώνει το 50% των απαντήσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο 22%, ενώ «κανέναν» απαντά το 28%.
vergina-9
Κλείσιμο

Στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των υπουργών, η κατάταξη σύμφωνα με τους ερωτηθέντες είναι οι: Β. Κικίλιας (7.4), Ν. Παναγιωτόπουλος (7.3), και Α. Γεωργιάδης (7.1) κι ακολουθούν ο Μ. Βορίδης (6.7), ο Μ. Χρυσοχοΐδης (6.5), ο Χ. Θεοχάρης (6.0), ο Ν. Μηταράκης (5.9) και η Ν. Κεραμέως (5.8).
vergina-10

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση 50% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έχει ήδη εμβολιαστεί κι ένα 24% έχει προγραμματισμένο ραντεβού ενώ μόνο το 26% φαίνεται ότι δε θα εμβολιαστεί ή εμφανίζεται επιφυλακτικό.
vergina-2

Οι πολίτες σε εντυπωσιακό βαθμό (95%) δείχνουν ικανοποίηση από τη διαδικασία εμβολιασμού (ραντεβού, προσωπικό, οργάνωση). Εξ όσων εμβολιάστηκαν, το 70% δηλώνει ότι δεν εμφάνισε καθόλου παρενέργειες. Εξάλλου το 59% των ερωτηθέντων λέει «ναι» στον εμβολιασμό παιδιών 12 έως 15 χρόνων
vergina-4
vergina-3
vergina-5

Υπέρ της θέσπισης του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού εμφανίζεται το 66% των ερωτηθέντων καθώς και της άρσης της πατέντας των εμβολίων (58%).
vergina-6
vergina-7
vergina-1

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Γιατί δεν υπάρχει «αθηναϊκή μετάλλαξη» 

Η Εύα Καϊλή στον Δανίκα: «Ο Λοβέρδος εκφράζει πατριωτική και μεταρρυθμιστική γραμμή» 

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης