ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλούν θυμηδία τα sms του Καλογρίτσα

ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλούν θυμηδία τα sms του Καλογρίτσα

Από την Πειραιώς προαναγγέλλουν κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής, καθώς υποστηρίζουν ότι προχώρησε σε αλλοίωση των πρακτικών

kalogritsas_art
Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι τα γραπτά μηνύματα μεταξύ του κ. Νίκου Παππά και Χρήστου Καλογρίτσα που κατατέθηκαν στην προανακριτική προκαλούν θυμηδία.

Παράλληλα, προαναγγέλλουν κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου της επιτροπής Σταύρου Κελέτση καθώς υποστηρίζουν ότι προχώρησε σε αλλοίωση των πρακτικών.

Να σημειωθεί ότι για «μήνυση» έκανε λόγο και ο κ. Νίκος Παππάς με μια λιτή ανάρτηση στο twitter:



Αναλυτικά οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.

Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.

Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;»

Ειδήσεις σήμερα:

Διέλυε κλεμμένα δίκυκλα και τα έκανε ανταλλακτικά

Mε τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών συναντήθηκε ο Δένδιας - Τετ α τετ με Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Το... τερμάτισε 37χρονος στη Λάρισα: «Έσπασε» το κοντέρ του αλκοολόμετρου - Άναυδοι οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης