Θάνος Τζήμερος: «Απειλεί» να αποχωρήσει από την πολιτική και... την αρθρογραφία

Θάνος Τζήμερος: «Απειλεί» να αποχωρήσει από την πολιτική και... την αρθρογραφία

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο κ. Τζήμερος, υποστηρίζοντας ότι πολλοί επικροτούν τις απόψεις του, αλλά, την ώρα της κάλπης, του γυρίζουν την πλάτη...

thanos_tzimeros_vouli
Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, ο Θάνος Τζήμερος, «απειλεί» να... αποχωρήσει από αυτήν, εάν δεν ψηφιστεί στις επόμενες εκλογές.

Έχοντας ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματος του οποίου ηγείται, «Δημιουργία Ξανά», με τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο κ. Τζήμερος δηλώνει πλέον ότι δεν θ' ανεχτεί όσους επικροτούν τις απόψεις του, αλλά στο τέλος, όταν φτάνει η ώρα της κάλπης, δεν τον ψηφίζουν.

Επικαλούμενος τη δημοφιλία ενός άρθρου που έγραψε στο capital.gr, με τίτλο «Συνένοχοι στο φόνο» και με αφορμή το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο κ. Τζήμερος αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πολλοί εκείνοι που... ταυτίζονται με τις θέσεις του, αλλά στο τέλος επιλέγουν να ψηφίσουν άλλα κόμματα.

Γράφει, λοιπόν, στο Facebook: «Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα "διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο" αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία».




Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Προανακριτική για Παππά: Καταθέτει ο λογιστής της κατασκευαστικής εταιρείας CCC

Τα επόμενα βήματα μετά τη δίωξη για βιασμό και τις δύο απόπειρες στον Πέτρο Φιλιππίδη

Ξεκινούν 28-30 Μαΐου τα προγράμματα επιδότησης γυμναστηρίων παιδοτόπων και δικηγόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης