Τσίπρας για δολοφονία Καραϊβάζ: Με ευθύνη Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη, η χώρα έγινε αποικία οργανωμένου εγκλήματος

Τσίπρας για δολοφονία Καραϊβάζ: Με ευθύνη Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη, η χώρα έγινε αποικία οργανωμένου εγκλήματος

«Ο κος Μητσοτάκης και ο κος Χρυσοχοΐδης έχουν βαρύτατες ευθύνες για αυτή την κατάντια που ρίχνει βαριά τη σκιά της στη δημόσια ζωή», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Al_Tsipras-452
Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα περιστατικά δολοφονικών επιθέσεων επιρρίπτει ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως η χώρα έχει μετατραπεί σε «αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι παρακολουθεί με βαθύτατη ανησυχία μια σειρά από δολοφονικές επιθέσεις και συμπληρώνει ότι η δολοφονία του Καραϊβάζ αποτελεί το τελευταίο δραματικό επεισόδιο ενός αιματηρού σίριαλ.

Δείτε την ανάρτηση:

Με βαθύτατη ανησυχία παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια σειρά από δολοφονικές επιθέσεις που διαδέχονται η μία την...

Posted by Alexis Tsipras on Saturday, April 10, 2021
Με βαθύτατη ανησυχία παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια σειρά από δολοφονικές επιθέσεις που διαδέχονται η μία την άλλη με κινηματογραφική ταχύτητα.

Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του, αποτελεί το τελευταίο δραματικό επεισόδιο σ’ αυτό το αιματηρό σίριαλ.

Όταν ένας δημοσιογράφος δολοφονείται τότε η δημοκρατία τραυματίζεται. Και το κλίμα ανασφάλειας αγκαλιάζει τον κόσμο της ενημέρωσης, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Αυτοί που είχαν κάνει σημαία τους την τάξη και την ασφάλεια, έχουν αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών.

Αστυνομική αυθαιρεσία και βία στους πολίτες, προνόμια φύλαξης σε ημέτερους παράγοντες της σόου μπιζ, και μαφιόζικες συμμορίες που δολοφονούν ανεξέλεγκτα ακόμη και δημοσιογράφους, συγκροτούν μια εφιαλτική εικόνα.

Ο κος Μητσοτάκης και ο κος Χρυσοχοΐδης έχουν βαρύτατες ευθύνες για αυτή την κατάντια που ρίχνει βαριά τη σκιά της στη δημόσια ζωή. Και έχουν υποχρέωση να τις αναλάβουν εδώ και τώρα, πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ερευνήσει όλες τις καταγγελίες, ανεξάρτητα από που προέρχονται και πόσους υψηλά ιστάμενους αγγίζουν.
Η Ελλάδα θέλουμε να είναι μια προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα με ισχυρό κράτος δικαίου και όχι μια χώρα υπανάπτυκτη, όπου κυβερνά ο νόμος των όπλων και της νύχτας. Η κοινωνία απαιτεί το αυτονόητο: Άπλετο φως, για να νικήσουμε το σκοτάδι που μας πολιορκεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελέας για την επίθεση με βιτριόλι: «Συνέχισε τη ζωή της σαν μην συμβαίνει τίποτα»

Lockdown - Παπαθανάσης: Μετά το Πάσχα με τραπεζάκια έξω το άνοιγμα της εστίασης

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συνάντηση Μητσοτάκη με Χρυσοχοϊδη - Τι ψάχνει η αστυνομία σε κάμερες και κινητά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης