Μαρκόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Ο Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι

«Σαν να ακούγαμε προκήρυξη του Κουφοντίνα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στη χθεσινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στη Βουλή

Για τη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία κατέληξε και στην παραπομπή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά σε προανακριτική επιτροπή, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι «ο κ. Παππάς έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μιλήσει και να φωτίσει καταστάσεις και εάν είναι αθώος να έχει αυτή τη λυτρωτική διαδικασία».

Ο κ. Μαρκόπουλος σχολίασε και τη χθεσινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «σαν να ακούγαμε προκήρυξη του Κουφοντίνα».

«Γύρισε και κατήγγειλε την ΝΔ για δωσιλογισμό και μαυραγοριτισμό χωρίς να αποδοκιμαστεί από τον κύριο Τσίπρα. Γιατί πλέον είναι ίδιοι. Ο κύριος Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι», σημείωσε επίσης ο κ. Μαρκόπουλος.

«Είναι ένα ακραίο κόμμα το οποίο διαρκώς μαζεύεται σε πιο ακραία και συντηρητικά σχήματα, κίνειται στα όρια της ακροαριστεράς και ο κ. Πολάκης χθες υπερέβη τα εσκαμμένα» κατέληξε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβόλιο AstraZeneca: Τα «ύποπτα» περιστατικά στην Ελλάδα - Καθησυχάζουν οι ειδικοί

Υπόθεση Βαλυράκη: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανατροπή από την ιατροδικαστική έρευνα

Σβήνουν σήμερα οι μηχανές των Pitsos και Pipelife
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr