Ρουσόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τρομοκρατήσει τα μέσα ενημέρωσης

Ρουσόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τρομοκρατήσει τα μέσα ενημέρωσης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ λέει ότι κολλάει στα Μέσα Μεταφοράς δεν παραδέχεται ότι κολλάει όταν ένας είναι πάνω από τον άλλον σε μια διαδήλωση» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ

rousopoulos
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται επί δικαίων και αδίκων δήλωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής ΝΔ και πρώην Υπουργός, Θοδωρής Ρουσόπουλος. Σημείωσε ότι η επίθεση που παρατηρείται στα μέσα ενημέρωσης από το κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλεται σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης τους. Μιλώντας για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης εν μέσω της πανδημίας, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ λέει ότι κολλάει στα μέσα μεταφοράς δεν παραδέχεται ότι κολλάει όταν ένας είναι πάνω από τον άλλον σε μια διαδήλωση.


Ωστόσο, όπως είπε υπάρχει μια αντίδραση την οποία και ο ίδιος αντιλαμβάνεται. Παρόλα αυτά, εξήγησε πως τα μέτρα δεν αποδίδουν με τον ίδιο τρόπο και τόνισε πώς η «η πειθώ δεν είναι αρκετή».

Κλείσιμο
Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση αλλά προσωπικά ο πρωθυπουργός δεν προτίθενται να κάνουν πειραματισμούς πάνω στη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με τον ίδιο γίνονται βήματα με σωφροσύνη όλο αυτό το διάστημα για το άνοιγμα. Επιπλέον, όπως είπε, τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τον Απρίλιο και μετά όταν θα αυξηθεί και η ροή των εμβολίων και θα υπάρξουν και περισσότερες δόσεις και από άλλες εταιρείες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 1.000 θέσεις επαγγελματιών οπλιτών στον Στρατό Ξηράς

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας σκύλου με τόξο στην Πετρούπολη

Γεωργαντάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι βρεθούν θετικοί στα self tests
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης