Ρουσόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Κίνηση ματ από τον Μητσοτάκη η επιλογή προέδρου της Δημοκρατίας

Ρουσόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Κίνηση ματ από τον Μητσοτάκη η επιλογή προέδρου της Δημοκρατίας

Αν και όπως τόνισε  ο βουλευτής της ΝΔ, ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ένας καλός πρόεδρος

rousopoulos
Στη χρόνια φιλία που τον συνδέει με τον Προκόπη Παυλόπουλο αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 καθώς και στην κίνηση ματ, όπως χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού για την επιλογή της προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος «Με τον Προκόπη Παυλόπουλο με συνδέει μία φιλία 35 και πλέον ετών και πιστεύω ότι ήταν ένας καλός πρόεδρος.

Από την άλλη πλευρά, αυτό που ισχύει πάντοτε, σε κάθε πρωθυπουργό μία φορά στα 5 ή στα 10 χρόνια του πέφτει η επιλογή και θα δώσει ο ίδιος το δικό του στίγμα με απόλυτο δικαίωμα λοιπόν σε αυτό και σεβασμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε ένα πρόσωπο το οποίο ήταν μία κίνηση ματ, διότι επέλεξε ένα πρόσωπο πέραν κομματικών γραμμών που έχει αποδοχή και πέραν της ΝΔ και διέψευσε με αυτό τον τρόπο όλες εκείνες τις κατηγορίες που ακούγαμε πριν από λίγους μήνες στην αναθεώρηση του Συντάγματος, ότι εμείς αναθεωρούμε το Σύνταγμα μόνο και μόνο για να βγάλουμε έναν δικό μας πρόεδρο με 151».

Σε ερώτηση αν έχει την αίσθηση ότι υπάρχει κάποια άλωση της δεξιάς παράταξης ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε πως « αυτό νομίζω ότι είναι ένα άνοιγμα που τροφοδοτεί και αναζωογονεί μία παράταξη που είναι και η μόνη η οποία παρέμεινε τόσο ισχυρή επί 45 χρόνια. Αν δεν γινόντουσαν τέτοιες κινήσεις δε νομίζω ότι θα μπορούσε να αναζωογονηθεί και να τροφοδοτηθεί».
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης