ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση είναι «ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους»

syriza_geniki-54
«Δυστυχώς, στο σχεδιασμό τους αντί επίταξης προβλέπουν μόνο "δωράκια" στους κλινικάρχες, όπως τα διπλά νοσηλεία για τις ελάχιστες κλίνες που διαθέτουν και αποσπασμένους γιατρούς από τα Δημόσια νοσοκομεία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου «το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης, δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εκατοντάδες βρίσκονται διασωληνωμένοι, αρκετοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα "συνεργαστεί περαιτέρω" με τους ιδιώτες».

«Ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει ότι «οι χειρισμοί τους έχουν πάψει να είναι μόνο επικίνδυνοι. Είναι εγκληματικοί».


Ειδήσεις σήμερα:

Γρήγορες διαδικασίες για τα επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίρια

Ενοίκια: Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή και ποιοι έκπτωση το Μάρτιο

Όσκαρ 2021: Βγήκαν οι υποψηφιότητες - Δείτε ποιοι διεκδικούν φέτος το χρυσό αγαλματίδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης