Βρούτσης: «Ο κ. Γρηγοριάδης είπε ανήκουστες και χυδαίες φράσεις»

Βρούτσης: «Ο κ. Γρηγοριάδης είπε ανήκουστες και χυδαίες φράσεις»

«Είναι τιμή μου να με αποκαλεί χυδαίο οποιοσδήποτε υπουργός που στήριξε μνημόνια», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ

vroutsis
Τη σφοδρή αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η επίθεση του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη στα στελέχη της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» της ΕΛΑΣ τα οποία αποκάλεσε «ασκέρι παρακρατικών φασιστοειδών του κοινού ποινικού δικαίου και χούλιγκαν».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης είπε πως «δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητα τα σταγονίδια δηλητηριασμένου μίσους που άφησε ο κ. Γρηγοριάδης κατά των αστυνομικών που δίνουν και τη ζωή τους για να διασφαλίσουν την κοινωνική ειρήνη. Ο κ. Γρηγοριάδης είπε ανήκουστες και χυδαίες φράσεις».

Ανταπαντώντας ο κ. Γρηγοριάδης είπε «είναι τιμή μου να με αποκαλεί χυδαίο οποιοσδήποτε υπουργός που στήριξε μνημόνια. Η πράξη μειοδοσίας σας να εκχωρήσετε δημόσια περιουσία σε ξένες δυνάμεις είναι εξίσου χυδαία. Ακούσατε τι είπα για τον τραύματα αστυνομικό; Είπα ότι με αηδιάζει αυτό που έγινε και θα στήσω το στήθος μου και θα θυσιαστώ για την ζωή του αστυνομικού».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών απέρριψε το αίτημα μεταφοράς του Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Βαρουφάκης καλεί τον Τσίπρα να κάνει «μποϊκοτάζ» στον πρωθυπουργό

Βρέφος πέντε ημερών με κορωνοϊό εισήχθη στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης