Ο Βαρουφάκης καλεί τον Τσίπρα να κάνει «μποϊκοτάζ» στον πρωθυπουργό

Ο Βαρουφάκης καλεί τον Τσίπρα να κάνει «μποϊκοτάζ» στον πρωθυπουργό

Ο Γιάνης Βαρουφάκης διαμαρτύρεται επειδή αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Κάλεσε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή μαζικών και δυναμικών κινητοποιήσεων

gianis_varoufakis
Την κυβέρνηση υπέδειξε ως βασικό υποκινητή της βίας κ. Γιάνης Βαρουφάκης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ενώ παράλληλα επανέλαβε το κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προκειμένου να ενώσουν δυνάμεις για την διεξαγωγή μαζικών και δυναμικών κινητοποιήσεων.

Ο γενικός γραμματέας του ΜεΡΑ25 εξέφρασε και την διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα απαντήσει την δική του επίκαιρη ερώτηση για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας αλλά μόνο του κ. Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να «μποϊκοτάρει» την αυριανή συνεδρίαση και να μην προσέλθει.

«Δυναμιτίζετε την κοινωνική ειρήνη συμμοριοποιώντας την ΕΛ.ΑΣ για να διχάσετε το λαό» είπε χαρακτηριστικά για να εκτιμήσει ότι η κυβέρνηση επιθυμεί «σπασμένες βιτρίνες, τραυματίες και αίμα ώστε τα μέσα κοινωνικής εξαπάτησης να παράγουν θόρυβο για να συγκαλύψουν τις συμμορίες που νομιμοποιεί με τα νομοσχέδιά της».

«Έχετε χάσει την αξιοπιστία σας στον κόσμο. Οι πολίτες βλέπουν ότι ο αυταρχισμός είναι υποκατάστατο για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας που επιλέξατε να μην κάνετε επειδή είχατε δεσμεύσεις στους ιδιωτικούς κλινικάρχες» υποστήριξε σε άλλο σημείο.

«Αύριο στην Ολομέλεια θα διεξαχθεί ένας ιδιάζων διάλογος που παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής. Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει μόνο στη μια ερώτηση και όχι στην δική μου. Επιλέγει αντιπάλους ο κ. Μητσοτάκης. Καλώ τον κ. Τσίπρα να μην έρθει. Αν δεν θέλει να σιγοντάρει τη σχεδιασμένη καταστρατήγηση του Κανονισμού της Βουλής» είπε σε άλλο σημείο αν και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βολεύεται από την κοκορομαχία».


Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 14χρονης στον Σηκουάνα: «Φόρεσε τα γάντια του θύματος για να μην αφήσει ίχνη»

Πρύτανης ΑΠΘ: Η σημερινή αστυνομική επιχείρηση εντάσσεται στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δεύτερος μηνυτής του σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης