Αλεξιάδης (ΘΕΜΑ 104,6): Καταδικάζουμε τα βίαια επεισόδια, ευθύνεται η κυβέρνηση για την ένταση

«Η πολιτική ευθύνη και η πολιτική επιλογή της έντασης και της βίας είναι της κυβέρνησης, η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τα χθεσινά βίαια επεισόδια, όσο κι αν ψάχνει κάποιος, είμαστε κατά της βίας» τόνισε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι «η πολιτική ευθύνη και η πολιτική επιλογή της έντασης και της βίας είναι της κυβέρνησης, η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά».

«Μας είχαν φλομώσει στο νόμος και τάξη αλλά δεν βλέπω να πετυχαίνει η κυβέρνηση τέτοια, βλέπω να τραυματίζονται αστυνομικοί, να καίγονται αυτοκίνητα , επιτέλους στον τομέα της ασφάλειας του πολίτη κάτι πρέπει να γίνει», πρόσθεσε.

Ευχήθηκε «να να πάνε όλα καλά με τον αστυνομικό» και κάλεσε την κυβέρνηση να κινητοποιήσει τις αρχές, ώστε να συλληφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.

Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι ο αστυνομικός να χρησιμοποιεί όλα τον εξοπλισμό του μέσα για να προστατεύσει τη ζωή του, «αλλά καταδικάζω και τη βία από τους αστυνομικούς», σημείωσε.

«Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει και να συλλάβει αυτούς τους μπαχαλάκηδες, που βγαίνουν χτυπούν και εξαφανίζονται», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αγωνία για την αντοχή του ΕΣΥ μετά τα 3.215 κρούσματα και το ρεκόρ εισαγωγών

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις προκαταβολές των εκκρεμών συντάξεων

Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr