Χρίστος Δήμας: Υποχρέωσή μας η φροντίδα για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων στα νοσοκομεία

Χρίστος Δήμας: Υποχρέωσή μας η φροντίδα για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων στα νοσοκομεία

«Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια»

xristos-dimas-5
Ευχάριστα νέα μετέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Χρίστος Δήμας σχετικά με την προμήθεια 300 αντιδραστηρίων για τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό προς το νοσοκομείου Κορίνθου.

Όπως αναφέρει, «οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει προκύψει με τον Covid-19».

Δείτε την ανάρτηση:

Καλημέρα! Σήμερα έχουμε μια καλή είδηση. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους κ.κ. Γιώργο και Vassili G. Apostolopoulos II (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα που τους έκανα για την κάλυψη του κόστους 300 αντιδραστηρίων τεστ αντισωμάτων Covid-19 για όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κορίνθου, μετά από σχετικό αίτημα το οποίο υποβλήθηκε από το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Παντελης Αρβανιτάκης και η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Αλωνιστιώτη.

Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει προκύψει με τον #Covid_19. Η φροντίδα για την διασφάλιση και της δικής τους υγείας και η ηθική αλλά πρακτική στήριξη στο έργο τους ειναι υποχρέωση όλων μας.




Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown: Πώς φτάσαμε στις 8 Μαρτίου – Από τι θα εξαρτηθεί και νέα παράταση

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες ώρες στις φυλακές της Τρίπολης

Σάλος στη Γαλλία με τον βιαστή μαιευτήρα: Θύματά του έγκυοι και λεχώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης