Κεραμέως για επίθεση στο γραφείο της: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί καταδίκης επέλεξε την επιδοκιμασία των δραστών

Κεραμέως για επίθεση στο γραφείο της: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί καταδίκης επέλεξε την επιδοκιμασία των δραστών

Δεν θα έκανα αναφορά αν δεν είχε εκδοθεί μια ειρωνική ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας

epithesipolitikografeio
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αναφέροντας ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδοκιμάζουν τις επιθέσεις αγνώστων στο πολιτικό της γραφείο και λειτουργούν ως συνήγοροι των δραστών.

«Δεν σκόπευα να κάνω αναφορά σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκα. Δεν θα έκανα αναφορά αν δεν είχε εκδοθεί μια ειρωνική ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να καταδικάσει την επίθεση ή να μην πει τίποτα. Επέλεξε να βγάλει ειρωνική ανακοίνωση τολμώ να πω ίσως και επιδοκιμαστική του περιστατικού παρομοιάζοντας τα τρικάκια με κομφετί. Και είπατε λες και είστε συνήγοροι των δραστών ότι παρερμηνεύτηκαν τα συνθήματα. Είπατε ότι δεν μου έγραψαν «Ν+2 να είναι οι ώρες μου» αλλά Ν+2 να είναι οι ώρες του νομοσχεδίου» είπε η κυρία Κεραμέως για να προσθέσει «έχει ξαναυπάρξει επίθεση στο γραφείο μου με τον ίδιο τρόπο και τα τρικάκια γράφουν «Ν+2 να είναι οι ώρες σου». Και ποια ήταν τότε η απάντηση του κ. Φίλη; Είπε ο κ. Φίλης «ε καλά πως κάνετε έτσι φοβάστε τις μπογιές;».

«Όταν επιλέγεται η ειρωνεία αντί καταδίκης, όταν επικαλείστε ότι 35χρονοι που πετάνε τρικάκια είναι ημιπιτσιρικαρία. Όταν στέλνετε μήνυμα ανυπακοής όπως ο κ Φίλης που παρακινεί στην κατάργηση του νόμου και στην ανομία. Όταν βουλευτές επιβραβεύουν διάρρηξη εισόδου πανεπιστημίου με αλυσοπρίονο τότε ο κατήγορος είναι ολισθηρός. Ας σταθούμε στο ύψος περιστάσεων. Διαφορετικές θέσεις είναι θεμιτό να έχουμε. Άλλο αυτό και άλλο να εκπέμπεται μήνυμα ανοχής στην παραβατικότητα εντός και εκτός πανεπιστημίου» τόνισε η υπουργός.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Μερόπη Τζούφη σημείωσε «μας συκοφαντεί και μας περιγράφει ως ηθικούς αυτουργούς. Δεν το επιτρέπουμε»



Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: 10χρονος με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου

Ερχονται οι... έξυπνοι δρόμοι και η αυτόματη οδήγηση

Κεραμέως (ΘΕΜΑ 104,6): Έτσι θα λειτουργήσει η αστυνομία στα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης