ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της νέας Επιτροπής θέσεων - Ξεκινάει i - dialogos για το Συνέδριο

ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της νέας Επιτροπής θέσεων - Ξεκινάει i - dialogos για το Συνέδριο

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εγκρίθηκε ομόφωνα επι της αρχής η εισήγηση της Επιτροπής θέσεων για τον προγραμματικό διάλογο, σύμφωνα με κομματικές πηγές

syriza_sima
Το σήμα για την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με εφαλτήριο το κείμενο της Επιτροπής θέσεων για τον προγραμματικό διάλογο.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εγκρίθηκε ομόφωνα επι της αρχής η εισήγηση της Επιτροπής θέσεων για τον προγραμματικό διάλογο, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε επιτροπή με επικεφαλής τον Γιώργο Σταθάκη και πέντε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος (Λιάκος, Ξενογιαννακοπούλου, Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου και Παππάς), για να ενσωματώσουν τις όποιες προσθήκες και να συζητηθούν προς τελική έγκριση στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ την άλλη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι στην εισήγηση του ο κ. Τσίπρας πρότεινε το χρονοδιάγραμμα για μια συντεταγμένη πορεία διαλόγου των Θέσεων τόσο στις οργανώσεις μελών του Κόμματος όσο και ευρύτερα στη κοινωνία.

Διάλογος μέσω isyriza

Συγκεκριμένα, πρότεινε μεταξύ άλλων, ο προσυνεδριακός διάλογος να γίνει μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του isyriza. Και να γίνει συντεταγμένα σε όλες τις οργανώσεις μελών. Παράλληλα πρότεινε να γίνουν ξεχωριστές θεματικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών προκειμένου να συμβάλουν στον εμπλουτισμό των Θέσεων στις επιμέρους αυτές θεματικές.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 941 τα νέα κρούσματα - 260 οι διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι

Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο

Έγκριση για το εμβόλιο της AstraZeneca έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης