
πασοκοι αυτοι που βριζουν το λοβερδο και πασοκ ειναι ολοι τους βρωμοσυριζαιοι,πονανε πολυ,βλεπουν το θανατο τους,ξερουν οτι θα ειναι μονιμα στα παγκακια γιατι δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν εναν καφε σε μια καφετερια,ειναι τεμπεληδες,απλυτοι,αυτοι οι τυποι πιστευουν οτι εχουν αποψη οτι μπορουν να κυβερνησουν,ρωταω πως μπορουν να κυβερνησουν αφου ειναι τεμπεληδες,αχρηστοι,τους ειδαμε 5 χρονια,τα εθνικα προβληματα για αυτους ηταν οι πακιστανες και να δινουν αδεια στον κουφοντινα να βγαινει απο τις φυλακες,και τωρα να τον πανε στις αγροτικες φυλακες,και να μισουν αυτους που εχουν λεφτα γιατι δουλευουν,ρε γελοιοι συριζαιοι μισειτε αυτους που δουλευουν και εχουν λεφτα αυτοι πληρωνουν φορους και απο αυτα το κρατος εσας σας επιδοματακια και δεν ψοφατε απο την πεινα,δηλαδη ο ορος της ηλιθιοτητας,ειναι να εισαι συριζαιος,ου να χαθειτε βοθροσυριζαιοι,.
Προκειται για εκεινους που εξελεγησαν με ψεματα- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ- για να φερουν τον ΕΝΦΙΑ να καταργησουν τα δωρα ΟΛΩΝ των συνταξιουχων να μειωσουν τον βασικο μισθο και να μας βαλουν σε μνημονιο διαρκειας. Τωρα οι εναπομειναντες απλα ελπιζουν να ξαναπαρουν μερτικο νομης εξουσιας απο την Ν.Δ και γι αυτο αβανταρουν για νεο αρχηγο τον Λοβερδο που εχει πολυ καλες σχεσεις με την Ν.Δ και δεν θελουν να τον χασουν οπως εχασαν τον Οικονομου .
Από αυτούς που θα εσκιζαν μνημόνια και τελικά αφού συνεργάστηκαν με τους φανερούς Ναζι σε κυβέρνηση μας ξεσκισαν κυριολεκτικά?
απατος θα παει....ρε ζωα εκει στο ΠΑΣΟΚ εχετε κοτζαμ Ευα Καιλη και αφηνετε τον μπροστινο της ΝΔουλας Λοβερδο να γαμπριζει στα καναλια ?
Οποίος και να αναλάβει στο ΚΙΝΑΛ από τους Σημιτοπολιτικους δεν υπάρχει μέλλον στον χώρο αυτο ! Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε με τον θάνατο του ΑΝΤΡΕΑ . Μετά άρχισε η κατρακύλα και το μεγάλο φαγοπότι , απ’ όλους τους . Οι δημοκρατικοί δεν ξεχνούν εύκολα όπως οι δεξιοί , δεν είναι πρόβατα . Το κίνημα θέλει νέο άνθρωπο με πατριωτικό και φιλολαικο-δημοκρατικό σθένος που να πείσει τον λαό .
Ξερουμε οτι ειστε δεκανικι της δεξιας Λοβερδο και Φωφη.ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και οτισηποτε αλλο εκτος απο εσας.
Εύα Καϊλή και Ανδρουλάκης για εκτόξευση πάνω από 25%