Μητσοτάκης για Μπεκατώρου: Η γενναία Σοφία μας συγκίνησε όλους

Μητσοτάκης για Μπεκατώρου: Η γενναία Σοφία μας συγκίνησε όλους

Ο πρωθυπουργός έκανε νέα αναφορά στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Εργασίας - Τη σύμβαση κατά της βίας και της παρενόχλησης στους χώρους εργασίας θα κυρώσει η Ελλάδα

Kyriakos-Mits
Αναφορά στις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Εργασίας. Όπως είπε, «ένα θέμα βαρόμετρο που ήρθε στην επικαιρότητα με τόσο μεγάλη ένταση είναι το ζήτημα της εξουσιαστικής βίας, το οποίο η γενναία Σοφία Μπεκατώρου ανέδειξε με έναν τρόπο που -πιστεύω- ότι μας ακούμπησε και μας συγκίνησε όλους. Σύντομα η Ελλάδα θα κυρώσει τη σύμβαση -είναι η σύμβαση 190- της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας κατά της βίας και παρενόχλησης στους χώρους εργασίας. Νομίζω είναι μία σημαντική θεσμική συμβολή της πολιτείας που έμενε ανενεργή και τώρα γίνεται πράξη».

Όπως είναι γνωστό, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνήσει με την Ολυμπιονίκη μετά από τις καταγγελίες της,  για να της εκφράσει την στήριξή του - ενώ το ίδιο έπραξαν και οι αρχηγοί των τριών μεγαλύτερων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 80ρηδες - Ποιοι παίρνουν μετά σειρά να σηκώσουν τα μανίκια

Ανατροπή: Ποιες μάσκες λένε τώρα ότι πρέπει να αποφεύγονται λόγω της μετάλλαξης

In memoriam: Δύο χρόνια χωρίς τον Θέμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης