ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

«Μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

osy-leoforeia-oasa
Τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας επικαλείται σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, ψέγοντας την κυβέρνηση για «ανορθολογισμό» ως προς την μετάδοση του κορωνοϊού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την ώρα που ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, δηλώνει πως «οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά», η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλής, ισχυρίζεται ότι στα λεωφορεία δεν κολλάει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης, πριν από λίγες ημέρες, παραποιούσε στοιχεία γαλλικής μελέτης για να πείσει ότι αρκεί το κυβερνητικό «κάναμε ό,τι μπορούσαμε στις αστικές συγκοινωνίες».

Ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο, και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ.

Μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της και να αρνείται την πραγματικότητα, που περιγράφεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο».

Ειδήσεις σήμερα: 
 
Survivor: Το Twitter... δίκασε την Σαλαγκούδη: «Ζούμε τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι» - «Πώς βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια;»

Ταραντίλης: Αγωνία για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων - Αύριο η εισήγηση της επιτροπής

ΚΥΣΕΑ: Αυξάνεται κατά 3 μήνες η θητεία στον Στρατό Ξηράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης