ΝΔ: Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται

ΝΔ: Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται

Ανακοίνωση με αφορμή τις επιθέσεις στα γραφεία της Φωτεινής Αραμπατζή και της Άννας Ευθυμίου

ND_GRAFEIA_PEIRAIWS
«Επιθέσεις δέχτηκαν σήμερα τα γραφεία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτού Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης κ. Άννας Ευθυμίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Αννας Ευθυμίου, πέταξαν μπογιές στην είσοδο, τρικάκια και τοποθέτησαν κόλλα στην κλειδαριά.

Το πολιτικό γραφείο βρίσκεται στον 8ο όροφο οικοδομής στην οδό Τσιμισκή και η επίθεση έγινε αντιληπτή στις 9 το πρωί, όταν οι συνεργάτες της βουλευτού πήγαν να ανοίξουν το γραφείο και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Επίσης, με συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης του Δημήτρη Κουφοντίνα και μαύρες μπογιές άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή, στην πόλη των Σερρών. Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν στον τοίχο όπως αναφέρει η κ. Αραμπατζή χυδαία και προκλητικά μηνύματα.



Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία στα Χανιά: Ομολόγησε ο Νορβηγός - Πού και πώς τον εντόπισε η Αστυνομία

Άλλα 65 Κέντρα Υγείας στη «μάχη» των εμβολιασμών - Το ψηφιακό πιστοποιητικό «ξεκλειδώνει» τον τουρισμό

Τσιόδρας: Δύσκολη η μάσκα - Τη φοράω 16 με 18 ώρες τη μέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης