
25/6/2020! «Η σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, για κλείσιμο της υπόθεσης Novartis με την επιβολή προστίμου 112 εκατομμυρίων δολαρίων, δίχως να προκύψουν αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων, ρίχνει τίτλους τέλους σε μια σκευωρία που έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Επισημαίνει ακόμη πως «κλείνει ως προς το ένα μέρος της μια δυσώδη υπόθεση, που στήθηκε στο "μαγαζί" του ΣΥΡΙΖΑ. Δέκα πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων δύο πρώην πρωθυπουργοί, διασύρθηκαν επί χρόνια δίχως να προκύψει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος τους, από τις έρευνες τόσο των ελληνικών, όσο και των αμερικανικών αρχών». Και συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ: «Τι έχουν να πουν τώρα, οι "μαγαζάτορες" του ΣΥΡΙΖΑ και οι πλασιέ των δήθεν αποκλειστικών για τις έρευνες του FBI; Θα ζητήσουν συγγνώμη; Το σκάνδαλο Novartis ως προς το ιατρικό σκέλος, υπήρχε όπως από την αρχή υποστήριζε η ΝΔ. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην άκρη το πραγματικό σκάνδαλο για να στήσει μια πολιτική σκευωρία. Οι ευθύνες όσων εξύφαναν την πολιτική σκευωρία διερευνώνται»
Και όμως, ήδη " το Ελληνικό Δημόσιο ξεκινά τη διαδικασία άσκησης αγωγών ". Και πιστεύεις ότι δεν υπήρχε εμπλοκή πολιτικών !!!! Όπως με την καταδίκη του Άκη που είμαι βέβαιος ότι δεν πιστεύεις ότι ήταν ο μόνος. Αλλά τι να κάνουμε, τυφλωμένος κομματικά δεν υπάρχει πιθανότητα να δεις.
«Οι σκοτεινές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν, όμως το οικονομικό σκάνδαλο παραμένει» Κάτι σαν τις κλειστές ανοιχτές εκκλησίες.
Οι γελοίοι συριζαίοι αντί να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο για να επωφεληθούν κάπως τα οικονομικά της χώρας κοιτούσαν να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.Αυτοί είναι οι κομμουνιστές,αυτή είναι η αριστερά.
Σκάνδαλο? Ανυπόγραφο άρθρο,δεν έχει κάποιος δημοσιογράφος το θάρρος να γράψει για την περιβόητη σκευωρία που υποτίθεται ότι υπήρξε?
Παπαγγελόπουλος προς δικαστή που ερευνούσε την υπόθεση: "Δεν με ενδιαφέρουν οι γιατροί, τους πολιτικούς θέλω να στείλω στη δικαιοσύνη" Αυτό είναι σκάνδαλο
Το πρώτο σκέλος λύνεται και με συνοπτικές διαδικασίες ως όφειλε ... το δεύτερο σκέλος που αφορά στην οποιαδήποτε σχέση εταιρίας - γιατρού ???
οκ ,οικονομικο σκανδαλο,ο κυριος φρουζης που ηταν επικεφαλης της Νοβαρτις Ελλας,η οποια προκαλεσε ζημια δις στο ελληνικο δημοσιο,θα δικαστει?θα παει μεσα ή θα κουναει και το δακτυλο?
αρα δεν ηταν σκευωρια οπως μας ζαλισατε τοσο καιρο και τα χαπατα ολα θελανε να πιστευουνε......και δε μπορει σε ενα τοσο μεγαλο σκανδαλο να υπαρχουν ευθυνες σε γιατρους χωρις να ειναι μπλεγμενοι πολιτικοι που ειχαν την ευθηνη για την τιμολογιση στην ελλαδα και σε αλλες δεκα χωρες ............