Για την υπόθεση Novartis και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μίλησε σε εκπομπή του Blue Sky ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
«Ακούστηκε από κάποια κανάλια ότι εγώ μαζί με τον Παππά στοχοποιήσαμε τη Μαρέβα. Πού ακούγεται αυτό; Δεν υπάρχει πουθενά. Δεν έχω στοχοποιήσει τη Μαρέβα. Ο Μιώνης την μπλέκει. Ο Μιώνης εκβιάζει, παρακαλεί και υπόσχεται, για να τον φέρουν σε επαφή με την Τουλουπάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήταν ενήμερος για όλες τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει για την υπόθεση Novartis:
«Ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος για όλες τις πρωτοβουλίες μου κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής. Για τίποτε άλλο. Μου ανέθεσε την καταπολέμηση της διαφθοράς. Δεν παρενέβη πουθενά».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.