Κι όμως! Το εμβόλιο-ελπίδα για την ανθρωπότητα δεν... χώρεσε στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Κι όμως! Το εμβόλιο-ελπίδα για την ανθρωπότητα δεν... χώρεσε στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Για παγκόσμια πρωτοτυπία μιλούν στα social media - Θα πρέπει να φτάσει κανείς στη σελίδα 15, ώστε να βρει τις σχετικές πληροφορίες για το εμβόλιο της Pfizer, που ήταν και παραμένει πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο...

xana_avgi_keramews_kentriki
«Γελοιοποιήθηκε το επιτελικό κράτος». Με αυτόν τον τίτλο, πηχιαία γράμματα και την φωτογραφία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, να κοσμεί το πρωτοσέλιδο, κυκλοφόρησε σήμερα, Τρίτη, η «Αυγή», εστιάζοντας στα προβλήματα με την τηλεκπαίδευση, για τα οποία ωστόσο ανέλαβε την ευθύνη η ίδια η πολυεθνική εταιρεία Cisco, που «τρέχει» την πλατφόρμα Webex.

Τσίπρας -τι άλλο;- λοκντάουν, ΚΤΕΛ, Μενδώνη, Τραμπ είναι μερικά ακόμη από τα «χτυπήματα» στο πρωτοσέλιδο, από το οποίο απουσιάζει, ωστόσο, τόσο το ατόπημα με το... τσιμπούσι του Παύλου Πολάκη όσο και οποιαδήποτε αναφορά στο εμβόλιο-ελπίδα για την ανθρωπότητα στη μάχη κατά του κορωνοϊού από την Pfizer, το οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει 90% αποτελεσματικότητα.

avgi_keramews


Και θα πρέπει κανείς να φτάσει μέχρι την 9η σελίδα, για να συναντήσει κάποια αναφορά στο εμβόλιο, με αφορμή το ρεπορτάζ για την χθεσινή ενημέρωση για την πανδημία στη χώρα μας από τους κ.κ. Μαγιορκίνη, Παπαευαγγέλου και Χαρδαλιά, ενώ στη σελίδα 15 υπάρχει το σχετικό θέμα, όπως προέκυψε χθες, μετά τις ανακοινώσεις της εταιρείας για την πορεία των κλινικών δοκιμών, που έγιναν πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Προφανώς, στην εφημερίδα-κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, το εμβόλιο που μπορεί να δώσει τέλος στην πανδημία που μαστίζει την ανθρωπότητα, δεν μπορούσε να χωρέσει στο πρωτοσέλιδο. Μάλλον... παραήταν μεγάλη είδηση και «λύγισαν» υπό το βάρος της σπουδαιότητάς της...

Στα social media πάντως κάνουν λόγο για «παγκόσμια πρωτοτυπία»:
avgi5
avgi4
avgi3
avgi1
avgi2


Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Το προφίλ των ανήλικων δραστών και πώς έφθασαν στην αδιανόητη πράξη

Πολάκης: Κύμα αντιδράσεων για την ανάρτησή του - «Πονοκέφαλος» στον ΣΥΡΙΖΑ

Σούπερ μάρκετ: «Stop» από την Τετάρτη στην πώληση διαρκών αγαθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης