Επίθεση Πεταλωτή στο κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Επίθεση Πεταλωτή στο κίνημα «Δεν Πληρώνω»

Σκληρή γλώσσα και υψηλούς τόνους εναντίον της Ν.Δ και του κινήματος «δεν πληρώνω» χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίθεση Πεταλωτή στο κίνημα «Δεν Πληρώνω»
Σκληρή γλώσσα και υψηλούς τόνους εναντίον της Ν.Δ και του κινήματος «δεν πληρώνω» χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιώργος Πεταλωτής επαναβεβαίωσε την πρόθεση και τη βούληση της κυβέρνησης να μην υπαναχωρήσει σε πιέσεις και να προχωρήσει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «σε τομές και ρήξεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την έξοδο από την οικονομική κρίση».

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις του λεγόμενου Κινήματος «δεν πληρώνω» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως πρόκειται «για τζαμπατζήδες με δήθεν αριστερή φιλοσοφία». Προς έμφαση, μάλιστα του χαρακτηρισμού του, διερωτήθηκε με νόημα «πού ήταν όλοι αυτοί οι μάγκες που καταστρέφουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων όταν γίνονταν το μεγάλο φαγοπότι της Ν.Δ στο Μετρό».

Επικίνδυνη στάση για τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου χαρακτήρισε ο Γιώργος Πεταλωτής και την άρνηση πληρωμής στα διόδια, καθώς σημείωσε ότι «οι συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ν.Δ το 2007 ισχύουν και θα πρέπει να τις σεβαστούμε μέχρι να αναθεωρηθούν».
 
Αναφερόμενος στη στάση που κρατά η αξιωματική αντιπολίτευση για τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται τόνισε ότι τα κυβερνητικά σχέδια δεν γίνονται αποδεκτά από τη Ν.Δ γιατί «ξεβολεύονται συντεχνίες», ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επενδύει στην αναστάτωση και σε χαοτικές καταστάσεις».

Ταυτόχρονα, σημείωσε πως «η Ν.Δ πατάει σε δύο βάρκες καθώς στελέχη της επισκέπτονται τους καταληψίες στο υπουργείο Υγείας ενώ την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του κόμματος καταγγέλει τέτοιου είδους κινητοποιήσεις.
 
Ο Γ. Πεταλωτής απέρριψε την άποψη ότι οι κινητοποιήσεις διάφορων επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων συγκροτούν ένα ενιαίο μέτωπο κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Αναφερόμενος ειδικότερα στις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ τις συνέδεσε ευθέως με συμφέροντα, καθώς δεν έχουν διατυπωθεί από την πλευρά των απεργών διαφορετικές προτάσεις.

Όσον αφορά στις αστικές συγκοινωνίες επέμεινε ότι «η κυβέρνηση προχωρά σε ρήξεις προκειμένου να βάλει τάξη στο μπάχαλο που υπήρχε». Σε αντίστοιχο μήκος κύματος, επιχείρησε να στείλει μήνυμα και στους αγρότες, που μπήκαν εσχάτως στον χορό των κινητοποιήσεων, καθώς υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε λίγους και μεμονωμένους αγρότες να παρεμποδίζουν τις συγκοινωνίες ή να κλείσουν τα σύνορα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης