Tι λέει η εταιρεία CCC για το υπόμνημα Καλογρίτσα

Tι λέει η εταιρεία CCC για το υπόμνημα Καλογρίτσα

Η συμμετοχή μας σε ΜΜΕ είναι εκτός των επιχειρηματικών μας ενδιαφερόντων, αναφέρει στην ανακοίνωση

ccc1
Ότι ουδέποτε είχαν συμμετοχή, ούτε εκδήλωσαν πρόθεση ή επιθυμία εμφανούς ή αφανούς συμμετοχής σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ οι ιδιωκτήτες της εταιρείας Consolidated Contractors Company (CCC) αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση μετά τα δημοσίευματα αναφορικά με το υπόμνημα που κατέθεσε στον πταισματοδίκη την Πέμπτη, ο Χρήστος Καλογρίτσας. 

Στην επίμαχη ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη πως τα όσο ισχυερίζεται ο κ. Καλογρίτσας «αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί»


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Consolidated Contractors Company (CCC)

“Η CCC και οι ιδιοκτήτες της ουδέποτε είχαν συμμετοχή, ούτε εκδήλωσαν πρόθεση ή επιθυμία εμφανούς ή αφανούς συμμετοχής σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ, τα οποία βρίσκονται εκτός του κύκλου των επιχειρηματικών ενδιαφερόντων τους.

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Καλογρίτσας αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί. Πάντως παραδέχεται ότι έλαβε τα 3 εκατομμύρια και δεν εξηγεί γιατί δεν τα επέστρεψε, όπως είχε υποχρέωση και υπό τη δική εκδοχή μετά την επιστροφή τους σε αυτόν από το Δημόσιο. Κοινώς παραδέχεται ότι έφαγε τα 3 εκ παρανόμως.”​
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης