ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά θα αναλύσει τη στρατηγική του κόμματος για την πανδημία

ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά θα αναλύσει τη στρατηγική του κόμματος για την πανδημία

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τα χαρτιά της, διαδικτυακά, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξη Τύπου

fofi_gennimata
Διαδικτυακά θα παραχωρήσει τελικά την αναμενόμενη Συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί.

Η προγραμματισμένη από καιρό συνέντευξη Τύπου, εφ' όλης της ύλης, ήταν προγραμματισμένη για τις 23 του μήνα, αλλά αναβλήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Το Κίνημα Αλλαγής, από το πρώτο κύμα της πανδημίας στη χώρα μας, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη διαδικτυακή επικοινωνία του κόμματος, επενδύοντας στον ψηφιακό κόσμο. Άλλωστε, μεγάλο στοίχημα για τη Τρικούπη είναι και η πανελλαδική Συνδιάσκεψη, όπου υπενθυμίζεται ήταν προγραμματισμένη τον Μάρτιο αλλά λόγω της καραντίνας αναβλήθηκε, η οποία μελετάται να γίνει επίσης διαδικτυακά.

Τα στελέχη της Τρικούπη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δίνουν μεγάλη βάση στη συνέντευξη Τύπου της προέδρου, όπου θα ανακοινωθεί η στρατηγική του κόμματος το επόμενο δύσκολο διάστημα που είναι μπροστά μας.

Την ίδια ώρα, σκληραίνει την πολιτική του το στρατηγείο της Τρικούπη, ασκώντας αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη Τρίτη, σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλλαγής, επισημαίνει ότι η κατάσταση με την πανδημία έχει ξεφύγει και είναι ορατός ο κίνδυνος να μην υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια στις ΜΕΘ. Υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να λειτουργήσουν όσα "κλειστά" κρεβάτια υπάρχουν. Και να ενταχθούν στον ενιαίο σχεδιασμό και διαχείριση, και οι μονάδες του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, να προχωρήσουν στις απαιτούμενες προσλήψεις σε υγειονομικό προσωπικό.

Την ίδια ώρα, η Φώφη Γεννηματά, μαζί με στελέχη του κόμματος της, θα επισκεφθεί τις πληγείσες από την κακοκαιρία «Ιανός» περιοχές. Ήδη έχει προτείνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ανακούφιση των πληγέντων.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 346 τα νέα κρούσματα, 210 στην Αττική - 8 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Υπουργείο Εξωτερικών: Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να ξεκινήσουν διερευνητικές επαφές

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις από την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης