ΔΕΘ 2020: Προσαρμοσμένη στην... εποχή του κορωνοϊού η συνέντευξη Μητσοτάκη (φωτό)

ΔΕΘ 2020: Προσαρμοσμένη στην... εποχή του κορωνοϊού η συνέντευξη Μητσοτάκη (φωτό)

Οι παρόντες στην αίθουσα πολιτικοί συντάκτες τήρησαν πλήρως τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, με σαφείς αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και με τη χρήση μάσκας

mitsotakis-maskes0
Καινοτομίες και τροποποιήσεις στο εθιμικό πρωτόκολλο της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αφήνει πίσω της πανδημία, αλλάζοντας τον τροπο, αλλά και τους χρόνους διεξαγωγής της.
maskes__2_

Απόλυτη ακρίβεια

Στα καινοφανή της σημερινής συνέντευξης συγκαταλέγεται η απόλυτη τήρηση της ώρας έναρξης, καθώς δημοσιογράφοι ανά την Ελλάδα είχαν συντονιστεί για να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό.
maskes__4_

Ερωτήσεις online

Κλείσιμο
Οι ψηφιακές ερωτήσεις μέσω πλατφόρμας προς τον Πρωθυπουργό που κατέφθαναν από εκπροσώπους των ΜΜΕ από άκρης σε άκρη της χώρας υπήρξε και η μεγάλη αλλαγή στη φετινή ροή της συνέντευξης, η οποία συνοδεύτηκε από πλούσια, ψηφιακά εφέ.
maskes__5_

Μάσκες παντού

Οι παρόντες, ωστόσο, στην αίθουσα πολιτικοί συντάκτες τήρησαν πλήρως τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, τηρώντας σαφείς αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και φορώντας την μάσκα προστασίας σε όλη τη διάρκεια, ενώ αντισηπτικά και υλικά απολύμανσης είχαν από νωρίς τοποθετηθεί στα γραφεία από τους διοργανωτές.

Τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, απόντα από την αίθουσα λόγω συνωστισμού ήταν τα κυβερνητικά στελέχη σε αντίθεση με την πολιτική παράδοση, καθώς μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ήταν εκεί, συντονίζοντας τις ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό.
maskes__1_
maskes__3_
maskes__6_


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Περιμένουμε έμπρακτη αποκλιμάκωση, αν ο Ερντογάν θέλει διάλογο είμαι εδώ

Η Κιμ Καρντάσιαν αποδεικνύει στο Instagram ότι δεν είναι εξαδάχτυλη

«Στο ασανσέρ της τηλεθέασης»: Ο πρώτος λογαριασμός έφτασε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης