Σε Πόρο και Σπέτσες ο Πλακιωτάκης - Ζήτησε προσεκτική επιτήρηση στην εφαρμογή των μέτρων

Σε Πόρο και Σπέτσες ο Πλακιωτάκης - Ζήτησε προσεκτική επιτήρηση στην εφαρμογή των μέτρων

O υπουργός Ναυτιλίας επισκέφτηκε τα νησιά του Αργοσαρωνικού και συνομίλησε με αξιωματούχους

plakiotakis_poros
Στο νησί του Πόρου βρέθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος συνομίλησε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Ιωάννη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο Εμπορικού- Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου κ. Δημήτριο Συξέρη, παρουσία του Λιμενάρχη Πλωτάρχη ΛΣ Ιωάννη Μανωλουδάκη στη Λιμενική Αρχή Πόρου, σχετικά με θέματα αρμοδιότητας του Υ.ΝΑ.Ν.Π. και του Λ.Σ. καθώς και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Επίσης κατά την επίσκεψή του στο λιμάνι του νησιού, ο κ. Πλακιωτάκης ενημερλωθηκε από τον Πρόεδρο Σωματείου Λεμβούχων Πόρου-Γαλατά κ. Ιωάννη Ρετιτάγκο για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι λεμβούχοι λόγω εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων covid-19.

Ο κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμεναρχείου Πόρου για το σημαντικό έργο τους και ζήτησε τη συνέχιση της επιτήρησης της εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονωϊού κατά την υπόλοιπη τουριστική περίοδο.

Επισκέφτηκε και τις Σπέτσες ο Πλακιωτάκης

«Προτεραιότητα μας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι η διασφάλιση στο μέγιστο βαθμό της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας, αλλά και των επιβατών και πληρωμάτων των πλοίων», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτακης απο τις Σπέτσες, στο περιθώριο της επίσκεψης του στις Λιμενικές Αρχές του Αργοσαρωνικού.

«Το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος», συνέχισε, «είναι καθημερινά παντού, σε λιμάνια, και πλοία, ελέγχοντας την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Αυτό ακριβώς γίνεται και στα λιμάνια της Αίγινας, του Πόρου, της ´Υδρας και των Σπετσών.

Γνωρίζουμε ότι κάποια μέτρα είναι δυσάρεστα. Είναι όμως απολύτως αναγκαία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους των νησιών του Αργοσαρωνικού για την κατανόηση και τη συνεργασία τους καθώς και τις τοπικές αρχές για την προσπάθειά τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει με αμείωτη ένταση να κάνει όλα όσα πρέπει ώστε να κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα διαμορφωθεί η νέα πραγματικότητα στα σχολεία - Ποιες μάσκες προτείνουν οι ειδικοί για τους μαθητές

Η Μπέλα Θορν στο OnlyFans: Με καυτό βίντεο ανακοίνωσε το νέο της βήμα η 22χρονη καλλονή

Ζευγάρι λεσβιών influencers «χαρίζει» σπέρμα δωρητή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης