Χαμός στο Twitter με τον Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική βγαλμένη από το... «οθωμανικό δίκαιο»!

Χαμός στο Twitter με τον Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική βγαλμένη από το... «οθωμανικό δίκαιο»!

Ξεσάλωσαν οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την αναφορά του στη Βουλή «σας έχουμε κάνει την κω...α να…»

ENTASH_VOULH_6
Χαμό στο Twitter προκάλεσεo βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου που αναδείχθηκε αρνητικός πρωταγωνιστής στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής με τις πρωτοφανείς αναφορές του σε βάρος των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ οι οποίες προκάλεσαν τελικά και την αποπομπή του από την αίθουσα της ολομέλειας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω...α να…».

Η πολιτική τους είναι βγαλμένη από το... «οθωμανικό δίκαιο» παρατήρησαν οι χρήστες του twitter οι οποίοι ξεκίνησαν ένα ατελείωτο γαϊτανάκι αρνητικών αναρτήσεων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Θύμισαν μάλιστα και τις πρόσφατες αναφορές του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής Ματθαιόπουλου για τα... καπούλια που θα ανοίξουν!

Στην πλειοψηφία τους οι χρήστες ζήτησαν την αποπομπή του όχι μόνο από την Βουλή αλλά και από το Πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει, θύμισαν τις παλαιότερες αναφορές του για τους κουκουλόφορους ότι καλά «καλά έκαναν» & έσπασαν με αλυσοπρίονο την πόρτα της ΑΣΟΕΕ!

«Μάρκου μη σταματάς το 3% αρχίζει να φαίνεται. Προχώρα επιστήμονα μου εσύ!» «Καθηγητής λέει πανεπιστημίου ο βουλευτής του @syriza_gr, αλλά, τα 5 λεπτά δημοσιότητας, τα κέρδισε ως αλήτης. Αυτό ξέρει, αυτό κάνει». Είναι προφανές ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχει τις ρίζες του στο «οθωμανικό δίκαιο». «Άρχισαν τα χρυσαυγίτικα κόλπα οι Συριζαιοι... ΣΥΡΙΖΑ Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο μαγαζί #Βουλή» έγραψαν μεταξύ άλλων οι χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε ορισμένες χαρακτηριστικές αναρτήσεις τους

Κλείσιμο
Mark1
Mark2
Mark3
Mark4
Mark6
Mark7
Mark8
Mark9
Mark10
Mark11
Mark12
Mark13
Mark14

Το επεισόδιο στη Βουλή


Ένταση και διακοπή της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis προκλήθηκε το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω...α να…».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου είπε «έχετε την κ....ρα σας ανοιχτή, να» στον Κωνσταντινόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν πήγε να μιλήσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ) με τον Κώστα Μάρκου να αρχίζει να βρίζει.

«Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ» φέρεται να είπε ο κ. Μάρκου με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του θυμίζει τις επιτροπες για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο κ. Μάρκου συνέχισε λέγοντας «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ...α σας ανοικτή... να» κάνοντας και τη σχετική χειρομονομία.

Αμέσως οι βουλευτές αντέδρασαν ενώ ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας τον απέβαλε απο την αίθουσα. «Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε απο την αίθουσα. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση και απο την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη που ζήτησε απο τον κ. Μάρκου να αποχωρήσει απο την αίθουσα.

Κωνσταντινόπουλος: Οι χειρονομίες Μάρκου θυμίζουν Χρυσή Αυγή

Την χειρονομία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω...α να…», σχολίασε μέσω Twitter ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Οι χειρονομίες του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ Μάρκου ( καθηγητή ιατρικής) εντός της Βουλής εναντίον της παράταξης μου θύμισε την εποχή που ανάλογες πράξεις έκαναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ηθικό πλεονέκτημα...», έγραψε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.
ENTASH_VOULH_2
ENTASH_VOULH_3
ENTASH_VOULH_4
ENTASH_VOULH_5
ENTASH_VOULH_6
ENTASH_VOULH

Ειδήσεις σήμερα:

Πινγκ πονγκ με τις NAVTEX- Νέα πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ

Παραλήρημα Κάνιε Γουέστ: Θέλει να χωρίσει την Κιμ Καρντάσιαν και αποκαλεί «Κρις Γιονγκ Ουν» την πεθερά του

Επικοινωνία Μέρκελ-Μητσοτάκη για την κρίση στο Καστελόριζο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης