Φωτιά στο Μάτι: Εξώδικο στην «Καθημερινή» από τη Γεροβασίλη μετά τις αποκαλύψεις - Τι απαντά η εφημερίδα

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο της τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Εξώδικο στην εφημερίδα «Καθημερινή» έστειλε η Όλγα Γεροβασίλη, έπειτα από το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας για τη φωτιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση , «στο χθεσινό δημοσίευμα εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικες και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπό της».

«Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος η κα Γεροβασίλη θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα όπως ο νόμος ορίζει», τονίζεται σε επίσημη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου διευκρινίζεται ότι σε λίγη ώρα θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου.

Η «Καθημερινή» αποκάλυψε μία συνομιλία κατά την οποία ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος επικαλείται εντολή που έλαβε από την τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η απάντηση της «Καθημερινής»

Η «Κ» προφανώς δεν υιοθετεί τη σχετική κατηγορία, την οποία μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να ελέγξει. Η κ. Γεροβασίλη μπορεί αν θέλει να στραφεί εναντίον του κ. Ματθαιόπουλου.

Η «Κ» δεν πρόκειται να ανακαλέσει ή να αποσύρει το δημοσίευμα. Θεωρεί ότι επιτέλεσε το δημοσιογραφικό της καθήκον αποκαλύπτοντας μια συνομιλία τεράστιου δημοσίου συμφέροντος.

Δείτε την εξώδικη διαμαρτυρία της κ. Γεροβασίλη.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Μάτι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης

Φορολογικές δηλώσεις: Αλλάζουν τα εκκαθαριστικά του φόρου στο Taxisnet

Αφορολόγητες οι δωρεές και γονικές παροχές ως 150.000 ευρώ για αγορά α΄κατοικίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr