Τουλουπάκη: Το δόγμα του σοκ στη Δικαιοσύνη δεν θα περάσει - Μιλά για προαναγγελθείσα δίωξη

Τουλουπάκη: Το δόγμα του σοκ στη Δικαιοσύνη δεν θα περάσει - Μιλά για προαναγγελθείσα δίωξη

Προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο για ακύρωση της δίωξης σε βάρος της προαναγγέλλει η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς

touloupaki-plagia1
Για προαναγγελθείσα δίωξη εναντίον της, αλλά και για δόγμα του σοκ στη Δικαιοσύνη κάνει λόγο η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα αναφορικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis.

Μάλιστα, η κυρία Τουλουπάκη σε γραπτή της δήλωση αναφέρει ότι θα προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο, όπου και θα προσβάλλει «ως απολύτως άκυρη» τη δίωξη εναντίον της.

Ολόκληρη η δήλωση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς έχει ως εξής:

«Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος  δίωξης, την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο ως απολύτως άκυρη ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας σε όλα τα αρμόδια διεθνή όργανα. Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας. Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά βαθύτατα θεσμικό. Παρά τις αρχειοθετήσεις του Αρείου Πάγου, τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εφετών, την απόφαση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών αλλά και το πλήρως εμπεριστατωμένο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Λ. Σοφουλακη, που μας δικαίωσαν μέσα σε ένα τυφώνα παραπληροφόρησης ,η συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια εξουδετέρωσης του θεσμού που υπηρετώ φαίνεται να αποδίδει πρόσκαιρους καρπούς .Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού. Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρέτησαν θα λάβουν το μισθό τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώνονται προληπτικά τέσσερις οικισμοί και κατασκήνωση

ΕΛΑΣ: Οι συλληφθέντες από την ΑΣΟΕΕ επιτέθηκαν με μολότοφ και καδρόνια - Δείτε φωτογραφίες

Ουκρανή παρουσιάστρια έχασε το δόντι της σε ζωντανή μετάδοση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης